Waarom een schroefpalen fundering?

Schroeffundering Holland beschikt over moderne montage machines en goed opgeleide montage medewerkers. Schroeffundering Holland monteert schroeffunderingen door heel Nederland, door onze landelijke dekking en grootschalige inkoop tegen zeer concurrerende prijzen.

De voordelen van een Schroefpalen fundament

1) Onze schroeffundamenten zijn leverbaar met diverse flensplaten, elk type flensplaat heeft zijn eigen toepassingsgebied. Krinner beschikt over maar liefst 5 verschillende flensplaten in het standaard assortiment. Indien het gewenst is kunnen wij ook maatwerk flensplaten leveren.

2) Schroeffundamenten zijn zoals u wellicht al weet leverbaar in verschillende uitvoeren. Daarbij horen uiteraard ook verschillende buisdiameters, Krinner schroeffundamenten variëren van 60 mm tot maar liefst 140 mm met een wanddikte van 2.7 mm tot 10 mm. Met het schroeffundament is het dus ook mogelijk om grotere belastingen op te vangen. Krinner schroeffundamenten kunnen statisch worden doorgerekend en zijn daarom ook voor de moderne constructeur interessant en verantwoord.

3) Elke bodemstructuur in Nederland vergt een eigen schroeffundament. De stevige winding van het schroeffundament zorgt ervoor dat het schroeffundament zich in de grond wringt, het schroeffundament kan op deze wijze makkelijk en tijdbesparend gemonteerd worden. Met de stevige boorpunten van het Krinner schroeffundament monteren wij tot in de vaste laag, oerlagen en zelfs voor veenlagen of veengrond heeft Schroeffundering Holland een speciaal veen schroeffundament ontwikkeld.