Vlaggenmasten & Reclame

Schroeffundering voor vlaggenmasten

Schroeffundamenten zijn ideaal als fundatie voor een vlaggenmast of ander reclame object. Vlaggenmasten met een normale diameter zijn goed te funderen op een G Serie schroeffundament van KRINNER. De moderne schroeffundamenten zijn in een korte tijd te monteren en zijn na montage direct belastbaar. De mogelijkheden in ons productassortiment zorgen ervoor dat voor elk type vlaggenmast of ander reclame object wel een fundering te vinden is met schroeffunderingen.

Offerte aanvragen

Schroeffundering in vele soorten en maten

Een schroeffundering is de basis als fundering voor een vlaggenmast. Voor bijna elke diameter vlaggenmast hebben wij een geschikt schroeffundament beschikbaar.Een schroeffundament kan bestaan uit montage middels een 3 of 4tal bouten maar ook kan er worden gewerkt met centreerringen. Centreerringen worden toegepast bij grotere en zwaardere reclame objecten. Neem voor meer informatie contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Naast wij beschikken over de meest moderne montage machines en gedreven montagemedewerkers kunnen wij uw project binnen 2 weken monteren.Standaard schroeffundamenten voor een vlaggenmast of reclame object worden gemonteerd met onze KR20 handmachine, dit betreft een handzame kleine montage machine welke op bij elke locatie kan worden ingezet. Naast wij beschikken over de meest moderne montage machines en gedreven montagemedewerkers kunnen wij uw project binnen 2 weken monteren.Standaard schroeffundamenten voor een vlaggenmast of reclame object worden gemonteerd met onze KR20 handmachine, dit betreft een handzame kleine montage machine welke op bij elke locatie kan worden ingezet.

Waar dit is toegepast

Eigen engineering

Schroeffundering Holland heeft naast het productassortiment van KRINNER ook een samenwerking met een Duits engineeringsbedrijf. Met deze samenwerking maken wij het mogelijk om speciale schroeffundamenten te ontwikkelen zodat we voor elke toepassing een geschikt schroeffundament kunnen aanbieden.

We beschikken daarnaast over een groot assortiment standaard oplossingen, informeer naar de vele mogelijkheden.

Hulp nodig?

Wees vrij om uw vraag te stellen over onze schroeffunderingen. Dat kan via de telefoon, via de mail of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk monteursmogelijkheden