Veranda of overkapping

Schroeffundering voor een veranda of overkapping

Bij het bouwen of installeren van een veranda of carport zult u te maken krijgen met het aanleggen van een degelijke fundering. U wilt een fundering welke snel, trillingsvrij en zonder het storten van beton kan worden aangebracht? Kies dan voor een moderne schroeffundering. De schroeffundering is de basis als fundering voor een veranda of overkapping. Op de diverse beschikbare flensplaten van ons productassortiment is het mogelijk een gemakkelijke koppeling te creëren voor de bevestiging van een staander of kolom van de veranda of overkapping.

Offerte aanvragen Brochure aanvragen

Voor elke veranda of overkapping een geschikte schroeffundering.

Hoe werkt het en wat is een schroeffundering? Er zijn hierbij twee mogelijkheden: 1.We monteren op de vaste laag. Dat houdt in dat de schroef tot op de stevige zandlaag reikt. Dat zorgt ervoor dat de veranda of overkapping niet verzakt. En dat is natuurlijk vooral belangrijk als we hem gekoppeld aan uw woning monteren.  2.We monteren in de toplaag.  Het schroeffundament gaat tot een diepte van ongeveer 1.60 meter. Op deze diepte bestaat bodem meestal uit zachte grond, klei en/of veen. Deze ondergrond is veel losser dan zand en daarom minder stabiel. De kans op verzakken is dus nog wel aanwezig. Dat probleem kunnen we voorkomen door verstelbare schroeffundamenten te gebruiken. Bij het maken van de keuze spelen budget, ondergrond en het gewicht van de constructie een rol. We adviseren u graag.

  • `

De schroeffundering is gemonteerd en dan?

Wie plaatst de schroeffundering?

Onze goed opgeleide monteurs komen binnen twee weken na uw bestelling bij u langs, als u in Nederland of België woont. Ze draaien de schroeffundering met speciale montagemachines in de ondergrond. Zonder overlast of schade. 

Als de overkapping of veranda direct aan de woning grenst, dan koppelen we ze aan elkaar. Dat doen we met behulp van onze eigen flensplaten.

In minder dan een dag zijn de monteurs klaar. U kunt dus direct aan de slag met de afbouw van uw veranda of overkapping. 

Op vakantie in eigen tuin?

Creëer uw eigen vakantiestekje in eigen tuin en geniet van zwoele zomeravonden en zachte voor- en najaarsdagen. U bent er slechts één telefoontje van verwijderd. 

 

 

Hulp nodig?

Wees vrij om uw vraag te stellen over onze schroeffunderingen. Dat kan via de telefoon, via de mail of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk monteursmogelijkheden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Onze schroeffunderingen toepassingen

Uitbouw & Aanbouw

Schroeffundering voor Tuinmuren & Schuttingen

Tuinhuisjes

Modulaire woningen en Tiny Houses

Veranda of overkapping

Vlaggenmasten & Reclame