Uitbouw & Aanbouw

Schroeffundering voor een uitbouw of aanbouw

Een schroeffundering voor uw uitbouw of aanbouw aan de woning is een duurzame, moderne en kostenbesparende oplossing om zonder veel overlast te funderen. De schroeffundamenten worden trillingvrij gemonteerd wat al mogelijk is met kleine montage machines. De schroeffundamenten kunnen in een ringbalk worden gestort waar vervolgens op verder kan worden gebouwd.

Offerte aanvragen Brochure aanvragen

Voor elke uitbouw een geschikte schroeffundering

Een schroeffundering kan in vrijwel elke bodemsoort worden gemonteerd, als het nu gaat om vaste grond, veengrond of kleigrond maakt niet uit. Het schroeffundament bestaat uit standaard vaste lengtes maar is ook in een verlengbaar systeem verkrijgbaar, wat voor projecten in Utecht, Amsterdam en Rotterdam ideaal is.Indien de vaste laag dieper zit dan 3 meter is het met het verlengbare schroeffundament toch mogelijk om in de zandlaag te funderen. Het verlengbare schroeffundament bestaat uit basisdelen van 2 meter met daarop verlengdelen van 1.3 of 1.5 meter.

  • `

Schroeffundering gemonteerd en dan

Zodra wij alle schroeffundamenten op de locatie hebben gemonteerd kunt u direct door met uw bouwwerkzaamheden. Wachttijd omdat het beton nog moet uitharden is dus volledig verleden tijd. De schroeffundamenten zijn na montage direct belastbaar. Efficiƫnt en kostenbesparend.

Benieuwd naar onze diverse montage mogelijkheden? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers, ze staan u graag te woord.

Hulp nodig?

Wees vrij om uw vraag te stellen over onze schroeffunderingen. Dat kan via de telefoon, via de mail of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk monteursmogelijkheden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Onze schroeffunderingen toepassingen

Schroeffundering voor Tuinmuren & Schuttingen

Schroeffundering voor Solar veldopstellingen

Tuinhuisjes

Vlaggenmasten & Reclame

Modulaire woningen en Tiny Houses

Uitbouw & Aanbouw