Snelle levertijd Schroeffundering Zonnepanelenveld

Schroeffundering Zonnepanelenveld

Voor een zonnepanelenveld hebben wij een speciaal programma beschikbaar. Hierbij werken wij met speciale schroeffundamenten welke gemakkelijk gekoppeld worden aan de onderconstructie van de veldopstellingen. Door dit ontwikkelde systeem vergt het slechts een kleine moeite aan voorbereiding voor u als klant, doordat het systeem gemakkelijk door ons te installeren is.

Offerte aanvragen Brochure aanvragen
 • Goed opgeleide monteurs
 • Snelle levertijd
 • Montage door heel Nederland

Landscape of Portrait opstelling

Landscape zonnepanelen opstellingen zijn te monteren onder verschillende montagehoeken van 15, 20 of 30 graden met één of meerdere zonnepanelen boven elkaar. In een landscape zonnepanelen opstelling is het mogelijk om 4 zonnepanelen boven elkaar te monteren.

Portrait zonnepanelen opstellingen zijn, net zoals bij landscape, te monteren onder verschillende montagehoeken van 15, 20 en 30 graden met één of meerdere zonnepanelen boven elkaar. Een portrait zonnepanelen opstelling bestaat uit 20 zonnepanelen aan één stuk. Bij een dubbele potrait opstelling kunnen er tot wel 40 zonnepanelen geïnstalleerd worden.

Voordelen schroeffundering zonnepanelenveld

 • Zeer snel en simpel te monteren
 • Na montage direct belastbaar
 • Verhoogt de levensduur van uw vlaggenmast
 • Geen geluids- of trillingsoverlast
 • Schroeffundering van Terratech: Dé specialist in fundering voor zonnepanelen
 • Geschikt voor elke bodemsoort

Handig en snel een offerte op maat  Hulp nodig?

  Wij helpen je graag met al je vraagstukken over onze schroeffundamenten

  Solar opstelling gemonteerd door heel Nederland

  Wij monteren ook een zonnepanelen opstelling van Terratechs. Solar opstellingen van Terratechs monteren wij met onze handmontagemachines door heel Nederland. Een veldopstelling van Terratechs monteren wij tot maar liefst 20 panelen in één montage dag. Nadat de schroeffundamenten zijn gemonteerd, zal de onderconstructie op de schroeffundamenten worden gemonteerd met speciaal ontwikkelde Terratechs bevestigingsmaterialen. Het systeem is zo gebouwd dat het na verloop van tijd indien dit gewenst is, weer verplaatst kan worden. Heeft u vragen over de montage van de schroeffundering voor een zonnepaneelveld? Neem dan gerust contact met ons op!