Schroeffundering voor Tuinmuren & Schuttingen

Schroeffundering voor een schutting en tuinmuur

Een tuinmuur of schutting kan op een efficiƫnte wijze gefundeerd worden op een schroeffundering. De vele mogelijkheden van type schroeffundamenten, zorgt ervoor dat voor bijna elke tuinmuur of schutting een geschikt schroeffundament beschikbaar is. Een schutting kan bijvoorbeeld, goed gefundeerd worden op een U Serie schroeffundament. De houten balken van de schutting kunnen met schroeven gemakkelijk in de U van het schroeffundament worden bevestigd.

Offerte aanvragen Brochure aanvragen

Belasting van een schutting of tuinmuur

Bij een schutting of tuinmuur zien we uit ervaring, dat deze door het vangen van veel wind extra aandacht benodigd zijn. Een schutting of tuinmuur vangt relatief veel wind, waardoor een goede fundering in de grond van belang is voor een lange levensduur van de tuinmuur of schutting. Voor bijna elke schutting of tuinmuur, licht of zwaarder uitgevoerd heeft Schroeffundering Holland een geschikte en moderne oplossing.

  • `

Montage van een schroeffundering voor een schutting of tuinmuur

Schroeffundering Holland beschikt naast de meest moderne montage machines ook over gedreven en enthousiaste montage medewerkers. Het grootse productassortiment van KRINNER monteren wij doorgaans met onze KR20 handmachine. Een sterke montage machine die op de kleine plekken de mooiste schroeffundamenten kan monteren. Bijna alle schroeffundamenten die geschikt zijn voor een overkapping of veranda laten het toe om met de KR20 handmachine te worden gemonteerd. Daarnaast is het tevens mogelijk om schroeffundamenten met een lengte tot 1000 mm met de hand te monteren, hierdoor bespaard u op de montage kosten en bent u toch verzekerd van een goede fundering voor uw schutting of tuinmuur.

Hulp nodig?

Wees vrij om uw vraag te stellen over onze schroeffunderingen. Dat kan via de telefoon, via de mail of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk monteursmogelijkheden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Onze schroeffunderingen toepassingen

Schroeffundering voor Tuinmuren & Schuttingen

Schroeffundering voor Solar veldopstellingen

Modulaire woningen en Tiny Houses

Tuinhuisjes

Uitbouw & Aanbouw

Vlaggenmasten & Reclame