Snelle levertijd Schroeffundering voor Tiny Houses

Schroeffundering voor Tiny Houses

U kent het vast wel. De traditionele manier van bouwen is tegenwoordig niet meer zoals het vroeger was. De opkomst van modulaire woningen en Tiny Houses neemt sterk toe. Bij deze moderne manier van bouwen hoort uiteraard ook een modern fundatiesysteem. Wij hebben de ervaring in het funderen van modulaire woningen en Tiny Houses. Een schroeffundering is gemakkelijk te monteren, volledig trillingsvrij, beton storten is niet benodigd, geen wachttijd en recyclebaar.

Offerte aanvragen Brochure aanvragen
 • Goed opgeleide monteurs
 • Snelle levertijd
 • Montage door heel Nederland

Welk type fundering voor een modulaire woning.

Modulaire woningen en Tiny Houses zijn er net als onze schroeffundamenten in verschillende soorten en maten. Voor elk type modulaire woning of Tiny House hebben wij een gedegen fundering. Afhankelijk van het totaal gewicht van het bouwwerk is het doorgaans mogelijk met onze standaard SH Fundering schroeffundamenten een fundering aan te leggen voor een modulaire woning of Tiny House.

Op een standaard schroeffundament van SH Fundering is het al mogelijk om tot maar liefst 55 KN aan belasting per paalpunt te belasten. Omgerekend is dit circa 5400-5500 kg. In de praktijk zien we vaak dat het totaal gewicht van de bouwwerken het gemakkelijk toelaat om te funderen met een schroeffundering.

Voordelen schroeffundering Tiny House

 • Zeer snel en simpel te monteren
 • Geschikt voor elke bodemsoort
 • Geen geluids- of trillingsoverlast
 • Na montage direct belastbaar
 • Elke diepte mogelijk

Handig en snel een offerte op maat  Hulp nodig?

  Wij helpen je graag met al je vraagstukken over onze schroeffundamenten

  Montage van een schroeffundering voor een Tiny House

  Schroeffundering Holland beschikt naast de meest moderne montage machines ook over gedreven en enthousiaste montage medewerkers. Het grootse productassortiment van SH Fundering monteren wij doorgaans met onze KR20 handmachine. Een sterke montage machine die op de kleine plekken de mooiste schroeffundamenten kan monteren. Bijna alle schroeffundamenten die geschikt zijn voor een tiny house of modulaire woning laten het toe om met de KR20 handmachine te worden gemonteerd.

  Wij monteren normaliter na akkoord van een opdracht binnen 1 – 2 weken.

  Hulp nodig?

  Wil je geholpen worden? Of vrijblijvend advies over jou project?

  Contact opnemen