Schroeffundering voor Solar veldopstellingen

Schroeffundering voor solar opstellingen

Voor veldopstellingen hebben wij een speciaal programma beschikbaar. Hierbij werken wij met speciale schroeffundamenten welke gemakkelijk gekoppeld worden aan de onderconstructie van de veldopstellingen. Door dit ontwikkelde systeem vergt het slechts een kleine moeite aan voorbereiding voor u als klant, doordat het systeem gemakkelijk door ons te installeren is.

Offerte aanvragen Brochure downloaden

Portrait of landscape opstelling

Landscape veldopstellingen zijn te monteren onder verschillende montage hoeken van 15, 20 of 30 graden met één of meerdere panelen boven elkaar. Er kunnen tot maar liefst 4 panelen hoog in landscape boven elkaar gemonteerd worden. De schroeffundamenten voor onze veldopstelling kunnen in zandgrond, kleigrond als veengrond worden gemonteerd door de speciaal ontwikkelde schroeffundamenten. Portrait veldopstellingen zijn tevens ook te monteren onder verschillende montage hoeken van 15, 20 of 30 graden met ook één of meerdere panelen boven elkaar. Een portrait veldopstelling kan bestaan uit 20 panelen aan één stuk, bij een dubbele portrait opstelling kunt u tot wel 40 panelen installeren.

  • `

Solar opstelling gemonteerd door heel Nederland

Ook een solar opstelling van Terratechs monteren wij voor u. Solar opstellingen van Terratechs monteren wij met onze handmontagemachines door heel Nederland. Een veldopstelling van Terratechs monteren wij tot maar liefst 20 panelen in één montage dag.
Nadat de schroeffundamenten zijn gemonteerd, zal de onderconstructie op de schroeffundamenten worden gemonteerd met speciaal ontwikkelde Terratechs bevestigingsmaterialen. Het systeem is zo gebouwd dat het na verloop van tijd indien dit gewenst is, weer verplaatst kan worden.

Hulp nodig?

Wees vrij om uw vraag te stellen over onze schroeffunderingen. Dat kan via de telefoon, via de mail of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk monteursmogelijkheden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Onze schroeffunderingen toepassingen

Schroeffundering voor Solar veldopstellingen

Vlaggenmasten & Reclame

Uitbouw & Aanbouw

Schroeffundering voor Tuinmuren & Schuttingen

Modulaire woningen en Tiny Houses

Tuinhuisjes