Snelle levertijd Schroeffundering voor een Houtskeletbouw

Schroeffundering voor een Houtskeletbouw

Wanneer je houtskeletbouw wilt funderen kun je kiezen voor de ouderwetse betonfundering maar ook voor de meest snelle en gemakkelijke manier een schroeffundament. Een chalet funderen op een schroeffundament is een duurzame manier gebeurd snel en trillingsvrij en recyclebaar.

Offerte aanvragen Brochure aanvragen
 • Goed opgeleide monteurs
 • Snelle levertijd
 • Montage door heel Nederland

Type schroeffundering voor houtskeletbouw

Een houtskeletbouw kan groot maar ook klein zijn. Schroeffundering Holland heeft voor elke soort en maat een geschikt systeem. Afhankelijk van de grootte, grondsoort en het gewicht kiezen wij de geschikte schroef die bij jouw project past. Wil je vrijblijvend informatie over het funderen van jouw project, neem dan contact met ons op via de telefoon, via de mail of via whatsapp! Onderaan deze pagina kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor schroeffundering!

De voordelen op een rij

 • Geen geluids- of trillingsoverlast
 • Zeer snel en simpel te monteren
 • Geen graafwerkzaamheden of droogtijd van beton
 • Goedkoper dan traditionele fundering
 • Na montage direct belastbaar
 • Geschikt voor elke bodemsoort
 • Elke diepte mogelijk

Handig en snel een offerte op maat  Hulp nodig?

  Wij helpen je graag met al je vraagstukken over onze schroeffundamenten

  Montage van de schroeffundering voor een houtskeletbouw

  Schroeffundering Holland beschikt naast de meest moderne machines ook over specialistische en enthousiaste montage medewerkers. Het grootste gedeelte van het assortiment schroeffunderingen wordt gemonteerd met onze KR20 hand machine. Deze hand machine maakt het mogelijk om in kleine ruimtes op een goede manier de schroeffundering te monteren. Schroeffundering met een lengte tot 1000 mm kunnen met de hand gemonteerd worden. Hierdoor bespaart u montagekosten en bent u toch verzekerd van een goede fundering voor uw containerunit, tijdelijke tribune of tijdelijke sportfacalititeit. Bekijk hier alle montage mogelijkheden!

  Onze monteurs komen binnen twee weken na uw bestelling bij u langs. In minder dan één dag zijn onze monteurs klaar waardoor u snel verder kunt met de bouw van uw Chalet. We monteren tevens op zaterdag en in avonduren om u als klant op een zo flexibele mogelijk manier te voorzien van onze schroeffunderingen.

  Hulp nodig?

  Wil je geholpen worden? Of vrijblijvend advies over jou project?

  Contact opnemen