Snelle levertijd Schroeffundering Tuinmuur & Schutting

Schroeffundering Tuinmuur & Schutting

De constructies van een tuinmuur of schutting kunnen erg verschillen. Denk aan een simpele schutting tussen twee woningen of grote tuinmuur bij een bedrijf. Schroeffundering Holland heeft voor elk type tuinmuur of schutting de perfecte fundering oplossing! Niet alleen op technisch gebied, maar ook op het gebied van kosten en duurzaamheid.

Offerte aanvragen Brochure aanvragen
 • Goed opgeleide monteurs
 • Snelle levertijd
 • Montage door heel Nederland

Fundering van Schroeffundering Holland

Een schutting of tuinmuur vangt veel wind waardoor een goede fundering van groot belang is. Een goede fundering verhoogt namelijk de levensduur van uw tuinmuur of schutting. Het gebruiken van een schroeffundering is een geschikte en moderne oplossing!

Bent u geïnteresseerd in fundering voor uw tuinmuur of schutting van Schroeffundering Holland? Onderaan deze pagina kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor schroeffundering! Heeft u andere vragen over onze diensten of over schroeffundering? Neem dan contact met ons op via de telefoon, via de mail of via whatsapp! Al onze contactgegevens kunt u vinden op onze contactpagina.

Voordelen schroeffundering schutting of tuinmuur

 • Verhoogt de levensduur van uw tuinmuur of schutting
 • Geschikt voor elke bodemsoort
 • Zeer snel en simpel te monteren
 • Geen geluids- of trillingsoverlast
 • Geen graafwerkzaamheden of droogtijd van beton
 • Goedkoper dan traditionele fundering
 • Na montage direct belastbaar

Handig en snel een offerte op maat  Hulp nodig?

  Wij helpen je graag met al je vraagstukken over onze schroeffundamenten

  Montage van de schroeffundering

  Schroeffundering Holland beschikt naast de meest moderne machines ook over specialistische en enthousiaste montage medewerkers. Het grootste gedeelte van het assortiment schroeffunderingen wordt gemonteerd met onze KR20 hand machine. Deze hand machine maakt het mogelijk om in kleine ruimtes op een goede manier de schroeffundering te monteren. Schroeffundering met een lengte tot 1000 mm kunnen met de hand gemonteerd worden. Hierdoor bespaart u montagekosten en bent u toch verzekerd van een goede fundering voor uw tuinmuur of schutting. Bekijk hier alle montage mogelijkheden!

  Onze monteurs komen binnen twee weken na uw bestelling bij u langs. In minder dan één dag zijn onze monteurs klaar waardoor u snel verder kunt met de bouw van uw tuinmuur of schutting. We monteren tevens op zaterdag en in avonduren om u als klant op een zo flexibele mogelijk manier te voorzien van onze schroeffunderingen.

  Hulp nodig?

  Wil je geholpen worden? Of vrijblijvend advies over jou project?

  Contact opnemen