Snelle levertijd Schroeffundering Tuinhuis

Schroeffundering Tuinhuis

Bij het plaatsen van een tuinhuis is een goede fundering van groot belang. De fundering wordt namelijk belast met veel gewicht en moet voldoende stevigheid bieden. De schroeffunderingen van Schroeffundering Holland is de perfecte oplossing voor uw tuinhuis!

Offerte aanvragen Brochure aanvragen
 • Goed opgeleide monteurs
 • Snelle levertijd
 • Montage door heel Nederland

Voor elk tuinhuis een geschikte fundering

Een tuinhuis kan veel verschillende vormen hebben. Door de vele verschillende type schroeffunderingen is er voor elk tuinhuis een geschikte fundering beschikbaar. Door het verdringen in de grond ontstaat er compressie rondom het schroeffundament waardoor het stevig in de grond is gemonteerd en grote en hevige belastingen op het fundament uitgevoerd kunnen worden. De schroeffundering is direct belastbaar na de montage en is geschikt voor elke bodemsoort.

Bent u geïnteresseerd in fundering voor uw tuinhuis van Schroeffundering Holland? Onderaan deze pagina kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor schroeffundering! Heeft u andere vragen over onze diensten of over schroeffundering? Neem dan contact met ons op via de telefoon, via de mail of via whatsapp! Al onze contactgegevens kunt u vinden op onze contactpagina.

De voordelen van een schroeffundering voor je tuinhuis

 • Geschikt voor elke bodemsoort
 • Zeer snel en simpel te monteren
 • Na montage direct belastbaar
 • Goedkoper dan traditionele fundering
 • Geen geluids- of trillingsoverlast
 • Voor elk tuinhuis een geschikte fundering
 • Geen graafwerkzaamheden of droogtijd van beton

Handig en snel een offerte op maat  Hulp nodig?

  Wij helpen je graag met al je vraagstukken over onze schroeffundamenten

  Montage mogelijkheden van een tuinhuis funderen

  Schroeffundering Holland beschikt naast de meest moderne machines ook over specialistische en enthousiaste montage medewerkers. Het grootste gedeelte van het assortiment schroeffunderingen wordt gemonteerd met onze KR20 hand machine. Deze hand machine maakt het mogelijk om in kleine ruimtes op een goede manier de schroeffundering te monteren. Schroeffundering met een lengte tot 1000 mm kunnen met de hand gemonteerd worden. Hierdoor bespaart u montagekosten en bent u toch verzekerd van een goede fundering. Bekijk hier alle montage mogelijkheden!

  Onze monteurs komen binnen twee weken na uw bestelling bij u langs. In minder dan één dag zijn onze monteurs klaar waardoor u snel verder kunt met de bouw van uw tuinhuis. We monteren tevens op zaterdag en in avonduren om u als klant op een zo flexibele mogelijk manier te voorzien van onze schroeffunderingen.

  tuinhuis

  Gemakkelijk en snel een tuinhuis funderen

  Bijna iedereen heeft tegenwoordig een tuinhuis. Deze kunnen gemakkelijk op een duurzame schroeffundering geplaats worden. Het plaatsen van een tuinhuis op een schroefpalen fundering heeft veel voordelen zoals het snel plaatsen op iedere type grond en vaak kun je het zelf monteren.

  Fundering voor een tuinhuis

  Een schroeffundament is een prima alternatief voor de traditionele betonfundering. Je kunt je tuinhuis prima op een duurzame schroeffundering plaatsen. Gezien de voordelen van het plaatsen van een tuinhuis op een schroeffundering gebeurt dit steeds vaker.  Door gebruik te maken van het nieuwe soort fundering is een zeer snelle plaatsing op iedere type grond mogelijk en je hebt geen zwaar materieel nodig zoals houten funderingsbalken. Ook is een schroeffundering zeer kosteneffectief en kun je goedkoop je tuinhuis funderen.

  Schroefpaal fundering voor een tuinhuis

  Met onze schroefpalen kun je uitstekend een fundering voor je tuinhuis maken. Een tuinhuis is een geweldige aanwinst voor de tuin. Wanneer je kiest voor een schroefpaal fundering heeft het veel voordelen, zo beschadig je de onderliggende grond niet en is uitermate geschikt voor een milieuvriendelijke bouw.

  Hulp nodig?

  Wil je geholpen worden? Of vrijblijvend advies over jou project?

  Contact opnemen