Snelle levertijd Schroeffundering Overkapping & Veranda

Schroeffundering Overkapping & Veranda

Bij het bouwen van een overkapping of veranda zult u te maken krijgen met het aanleggen van een fundering. Een overkapping of veranda heeft het een redelijk zwaar gewicht en moet goed bestendig zijn tegen zware weersomstandigheden. Een goede fundering is dan zeer belangrijk. Schroeffundering Holland biedt de oplossing voor een goede en stevige fundering voor uw overkapping of veranda!

Offerte aanvragen Brochure aanvragen
 • Goed opgeleide monteurs
 • Snelle levertijd
 • Montage door heel Nederland

Verschillende montage mogelijkheden

Voor het monteren van een schroeffundering zijn er twee verschillende mogelijkheden.

 1. De schroeffundering wordt gemonteerd op de vaste laag. Dit zorgt ervoor dat de overkapping of veranda niet verder wegzakt in de grond. Dit is zeer belangrijk als de overkapping of veranda aan het huis wordt gemonteerd.
 2. De schroeffundering wordt gemonteerd op de toplaag. Op deze diepte is er vaak sprake van een zachte grond, kleigrond of veengrond. Deze ondergrond is veel losser en daardoor minder stabiel waardoor de kans op verzakking nog steeds aanwezig is. Dit probleem kan voorkomen worden door gebruik te maken van een verstelbaar systeem. 

Bij het maken van een keuze voor één van de twee montagemogelijkheden spelen budget, ondergrond en het gewicht van de constructie een rol.

Voordelen schroeffundering overkapping of veranda

 • Zeer snel en simpel te monteren
 • Geen geluids- of trillingsoverlast
 • Geschikt voor elke bodemsoort
 • Elke diepte mogelijk
 • Na montage direct belastbaar
 • Geen graafwerkzaamheden of droogtijd van beton
 • Goedkoper dan traditionele fundering

Handig en snel een offerte op maat  Hulp nodig?

  Wij helpen je graag met al je vraagstukken over onze schroeffundamenten

  Montage van de schroeffundering

  Schroeffundering Holland beschikt naast de meest moderne machines ook over specialistische en enthousiaste montage medewerkers. Het grootste gedeelte van het assortiment schroeffunderingen wordt gemonteerd met onze KR20 hand machine. Deze hand machine maakt het mogelijk om in kleine ruimtes op een goede manier de schroeffundering te monteren. Schroeffundering met een lengte tot 1000 mm kunnen met de hand gemonteerd worden. Hierdoor bespaart u montagekosten en bent u toch verzekerd van een goede fundering voor uw overkapping of veranda. Bekijk hier alle montage mogelijkheden!

  Onze monteurs komen binnen twee weken na uw bestelling bij u langs. In minder dan één dag zijn onze monteurs klaar waardoor u snel verder kunt met de bouw van uw overkapping of veranda. We monteren tevens op zaterdag en in avonduren om u als klant op een zo flexibele mogelijk manier te voorzien van onze schroeffunderingen.

  Hulp nodig?

  Wil je geholpen worden? Of vrijblijvend advies over jou project?

  Contact opnemen