Snelle levertijd Schroeffundering Aanbouw & Uitbouw

Schroeffundering Aanbouw & Uitbouw

Het wordt steeds populairder om schroeffundering te gebruiken voor een aanbouw of uitbouw. Het is namelijk een duurzame manier om zeer snel en zonder overlast een stevige fundering te plaatsen. Schroeffundering Holland heeft de perfecte oplossing voor de aanbouw of uitbouw van uw woning!

Offerte aanvragen Brochure aanvragen
 • Goed opgeleide monteurs
 • Snelle levertijd
 • Montage door heel Nederland

Voor elke uitbouw een geschikte schroeffundering

De fundering bestaat uit vaste lengtes, maar er zijn ook verlengbare systemen beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om bij een grond waar de vaste laag dieper zit dan 3 meter, alsnog goed te funderen. Dit verlengbare systeem is goed van toepassing steden als Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. 

Bent u geïnteresseerd in fundering voor uw aanbouw of uitbouw van Schroeffundering Holland? Onderaan deze pagina kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor schroeffundering! Heeft u andere vragen over onze diensten of over schroeffundering? Neem dan contact met ons op via de telefoon, via de mail of via whatsapp! Al onze contactgegevens kunt u vinden op onze contactpagina.

Voordelen schroeffundering aanbouw of uitbouw

 • Geschikt voor elke bodemsoort
 • Elke diepte mogelijk
 • Na montage direct belastbaar
 • Geen graafwerkzaamheden of droogtijd van beton
 • Geen geluids- of trillingsoverlast
 • Goedkoper dan traditionele fundering
 • Zeer snel en simpel te monteren

Handig en snel een offerte op maat  Hulp nodig?

  Wij helpen je graag met al je vraagstukken over onze schroeffundamenten

  Montage van de schroeffundering

  Schroeffundering Holland beschikt naast de meest moderne machines ook over specialistische en enthousiaste montage medewerkers. Het grootste gedeelte van het assortiment schroeffunderingen wordt gemonteerd met onze KR20 hand machine. Deze hand machine maakt het mogelijk om in kleine ruimtes op een goede manier de schroeffundering te monteren. Schroeffundering met een lengte tot 1000 mm kunnen met de hand gemonteerd worden. Hierdoor bespaart u montagekosten en bent u toch verzekerd van een goede fundering voor uw aanbouw of uitbouw. Bekijk hier alle montage mogelijkheden!

  Onze monteurs komen binnen twee weken na uw bestelling bij u langs. In minder dan één dag zijn onze monteurs klaar waardoor u snel verder kunt met de bouw van uw aanbouw of uitbouw. We monteren tevens op zaterdag en in avonduren om u als klant op een zo flexibele mogelijk manier te voorzien van onze schroeffunderingen.

  aanbouw uitbouw
  Hulp nodig?

  Wil je geholpen worden? Of vrijblijvend advies over jou project?

  Contact opnemen