Modulaire woningen en Tiny Houses

Schroeffundering voor Tiny Houses

U kent het vast wel. De traditionele manier van bouwen is tegenwoordig niet meer zoals het vroeger was. De opkomst van modulaire woningen en Tiny Houses neemt sterk toe. Bij deze moderne manier van bouwen hoort uiteraard ook een modern fundatiesysteem. Wij hebben de ervaring in het funderen van modulaire woningen en Tiny Houses. Een schroeffundering is gemakkelijk te monteren, volledig trillingsvrij, beton storten is niet benodigd, geen wachttijd en recyclebaar.

Offerte aanvragen Brochure aanvragen

Welk type fundering voor een modulaire woning.

Modulaire woningen en Tiny Houses zijn er net als onze schroeffundamenten in verschillende soorten en maten. Voor elk type modulaire woning of Tiny House hebben wij een gedegen fundering. Afhankelijk van het totaal gewicht van het bouwwerk is het doorgaans mogelijk met onze standaard KRINNER schroeffundamenten een fundering aan te leggen voor een modulaire woning of Tiny House.

Op een standaard schroeffundament van KRINNER is het al mogelijk om tot maar liefst 55 KN aan belasting per paalpunt te belasten. Omgerekend is dit circa 5400-5500 kg. In de praktijk zien we vaak dat het totaal gewicht van de bouwwerken het gemakkelijk toelaat om te funderen met een schroeffundering.

  • `

Montage van een schroeffundering voor een Tiny House

Schroeffundering Holland beschikt naast de meest moderne montage machines ook over gedreven en enthousiaste montage medewerkers. Het grootse productassortiment van KRINNER monteren wij doorgaans met onze KR20 handmachine. Een sterke montage machine die op de kleine plekken de mooiste schroeffundamenten kan monteren. Bijna alle schroeffundamenten die geschikt zijn voor een tiny house of modulaire woning laten het toe om met de KR20 handmachine te worden gemonteerd.

Wij monteren normaliter na akkoord van een opdracht binnen 1 – 2 weken.

Hulp nodig?

Wees vrij om uw vraag te stellen over onze schroeffunderingen. Dat kan via de telefoon, via de mail of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk monteursmogelijkheden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Onze schroeffunderingen toepassingen

Schroeffundering voor Solar veldopstellingen

Modulaire woningen en Tiny Houses

Schroeffundering voor Tuinmuren & Schuttingen

Tuinhuisjes

Uitbouw & Aanbouw

Veranda of overkapping