Schroeffundering voor particulieren

Schroeffundering Holland is er niet alleen voor bedrijven maar ook voor particulieren! Wij bieden in onze online webshop schroeffunderingen aan tegen een aantrekkelijke scherpe prijs. Wanneer je een schroeffundering zoekt voor het funderen van je aanbouw, tuinhuis of blokhut ben je bij ons aan het juiste adres. Wij krijgen vaak de vraag vanuit de handige doe-het-zelvers of ze zelf een schroeffundering kunnen plaatsen, dit is uiteraard mogelijk. 

Bekijk onze aanbiedingen

Schroeffundering zelf plaatsen of toch laten plaatsen?

De handige doe-het-zelver kan met onze SH Fundering gemakkelijk en snel tot een kleinere 1 meter schroeffunderingen plaatsen met onze montagesleutel. Wanneer het gaat om meerdere schroeffunderingen is het vaak sneller dat wij de plaatsing van deze schroeffunderingen uitvoeren. Met speciale gereedschappen komen wij naar je toe om de schroeffundamenten te plaatsen. Doordat Schroeffundering Holland door heel Nederland actief is kunnen wij de montagekosten laag houden.

Advies nodig voor een schroeffundering als particulier?

Wanneer je overweegt als particulier een schroeffundering te plaatsen, maar wil je graag meer informatie? Bel ons dan vrijblijvend voor advies. Wil je toch een offerte aanvragen? Dan ontvang je die altijd binnen een paar werkdagen. Wanneer je er al over uit bent om een schroeffundering zelf te plaatsen als particulier bekijk dan onze acties in onze shop voor extra voordeel!

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen
Hulp nodig?

Wil je geholpen worden? Of vrijblijvend advies over jou project?

Contact opnemen