SH schroeffundamenten gemonteerd in Noord-Holland

In opdracht van een enthousiaste opdrachtgever hebben wij een heel bijzonder project in Aalsmeerderbrug uitgevoerd. We mochten namelijk in opdracht van deze opdrachtgever een mantelzorgwoning funderen. Voor het funderen van deze mantelzorgwoning hebben we gebruikgemaakt van 16 verlengbare schroeffundamenten die een lengte hebben van 14 meter. De montage van de woning is op een eigen stalen frame direct gemonteerd op onze schroeffundamenten. 

Een snelle montage

De 14 meter lange schroeffundamenten hebben we geplaatst met onze hydraulische rupsmachine. Met deze machine hebben we de 16 schroefpalen binnen 7 uur weten te monteren. Doordat een schroeffundament direct belastbaar en geen droogtijd nodig heeft, kon de montage en het in gebruik nemen van deze mantelzorgwoning binnen 3 dagen plaatsvinden.

Tijdspad

Dag 1: Montage van de schroeffundamenten met onze hydraulische rupsmachine
Dag 2: Plaatsen en montage van de mantelzorgwoning
Dag 3: Inrichten en verblijf

"

Superfijn hoe Schroeffundering Holland B.V. heeft meegedacht in de flexibele oplossing voor het funderen van onze mantelzorgwoning.

Meer weten over het plaatsen van Schroeffundamenten in Noord-Holland?

Wil je meer weten over het plaatsen van een Schroeffundering in Noord-Holland? Of wil je meer informatie over de SH-schroeffundamenten van Schroeffundering Holland? Neem dan contact op via de chat, mail, telefoon of WhatsApp. Dat kan via 0547-745678of op info@schroeffunderingholland.nl

 

Contact opnemen Offerte aanvragen
Hulp nodig?

Wil je geholpen worden? Of vrijblijvend advies over jou project?

Contact opnemen