• Montage door heel Nederland
  • Modern, circulair en duurzaam funderen
Schroeffunderingen herstellen in Putten

Schroeffunderingen herstellen in Putten

Het veranderende klimaat in Nederland zorgt voor allerlei problemen, waaronder verzakkingen in vakantiehuizen. Een opdrachtgever in Putten vroeg ons of er een manier was om het probleem op te lossen en wij hadden de perfecte oplossing: schroeffunderingen.

Dit type fundering is perfect om verzakte of instabiele funderingen te herstellen. De schroeven grijpen de grond stevig vast en zorgen voor een stabiele basis voor uw woning. Deze methode is niet alleen stabieler dan een traditionele fundering, maar ook sneller en gemakkelijker te installeren.

Fundament herstel in Putten

Na goed onderzoek van de bodemsoort van dit object en de huidige situatie is er voor de oplossing gekozen om een SH-schroeffundering te gebruiken als herstel fundering.  Met een schroeffundering kunnen we dicht bij de bestaande fundering een nieuwe fundering aanbrengen. Zonder dat hier schade ontstaat. Dit kan zowel in- als uitpandig.

Inpandig schroeffundament plaatsen

Onze monteurs hebben de schroeffundamenten binnen 1 werkdag inpandig geplaatst met een handmachine, daarna zijn hier stalen balken op gemonteerd en kon de opdrachtgever direct weer verder met het verdere herstel van de vakantiewoning.

Meer weten over het plaatsen van herstel schroeffundamenten?

Wil je meer weten over wat mogelijk is met een herstel schroeffundament? Of wil je meer informatie over de verlengbare SH-schroeffundamenten van Schroeffundering Holland?