• Montage door heel Nederland
  • Modern, circulair en duurzaam funderen
Schroeffunderingen gemonteerd in Lelystad

Schroeffunderingen gemonteerd in Lelystad

Toen wij de opdracht kregen om 4 zorgappartementen te mogen funderen voor een zorgboerderij in Lelystad, moesten wij een passende fundering bedenken. We kozen voor 27 uitschuifbare schroeffunderingen, die een lengte hebben van 9,5 meter en een diameter van 89mm. De zorgappartementen zouden direct op de vierkante 200 × 200 flenspalen worden gemonteerd.

Verlengbare schroeffudamenten

De schroefpaalfundering die we in Lelystad hebben geplaatst bleek een stuk langer dan verwacht. Geen probleem, want onze schroefpalen zijn uitschuifbaar. Dit betekent dat onze monteurs ter plaatse de fundering eenvoudig met 4,5 meter konden verlengen.

Dat is een groot voordeel bij een project als dit, waarbij de basis van de fundering op een bepaalde diepte moet liggen. Met onze schroefpalen hoef je je over dit soort dingen geen zorgen te maken. Je kunt ze gewoon uitbreiden als dat nodig is.

Dit maakt ze een goede keuze voor projecten waar de diepte van de fundering onbekend of onzeker is. Zij zijn ook perfect voor plaatsen waar er veel grond of rots is die moet worden doordrongen.

Een snelle montage met onze geavanceerde rupsmachine

Het installeren van schroeffunderingen is een snel en eenvoudig proces, vooral met onze nieuwe rupsmachine. Deze machine maakt het gemakkelijk om de schroefpalen snel en efficiënt te installeren. In slechts één dag konden we de 27 schroefpalen met een lengte van 9.5 meter voor de fundering van deze zorgappartementen monteren.

Nadat Schroeffundering Holland B.V. de schroeffundamenten had gemonteerd konden wij direct door met het opbouwen van de zorgappartementen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je meer informatie over dit project? Of ben je geïnteresseerd in onze schroeffunderingen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij beantwoorden graag al je vragen over dit type fundering.