Schroeffundering voor vakantie woningen

Schroeffundering Holland heeft na maanden ontwikkeling met een enthousiaste opdrachtgever in maart 2019 de eerste twee vakantiewoningen gefundeerd op SH schroeffundamenten. Zowel de vakantiewoningen als de vlonders zijn gefundeerd op schroeffundamenten van SH Fundering. Top kwaliteit vakantiewoningen op topkwaliteit schroeffundamenten!

Schroeffundamenten gemonteerd op G en U serie schroeffundamenten

Samen in overleg met de opdrachtgever hebben wij besloten om schroeffundamenten voor de vakantiewoningen te nemen uit de G serie van SH Fundering.
Het G serie schroeffundament is een schroeffundament met een open flensplaat, dit betekend dat de bovenkant van het schroeffundament open is.
Op de ronde buis met een diameter van 89 mm zitten 3 aangelast moeren welke doormiddel van een M16 bout kunnen worden gemonteerd door het schroeffundament heen.

Onze opdrachtgever heeft ervoor gekozen om onder het balken frame van de vakantiewoningen een speciale montagemogelijkheid te bouwen waardoor de woningen direct op het schroeffundament kunnen worden gemonteerd.

Vlonder gefundeerd op U serie schroeffundamenten van SH Fundering

Voor de vlonder is gekozen om het het U serie schroeffundament te funderen van SH Fundering. Het U serie schroeffundament bestaat uit een opgelaste U waar gemakkelijk een balk in kan worden gemonteerd.

De hardhouten balken worden met schroeven eenvoudig bevestigd in de U van het schroeffundament, hierdoor kunnen de balken van de desbetreffende vlonder snel en gemakkelijk gemonteerd worden.

Onze opdrachtgever plaatst na oplevering prefab vlonders op het schroeffundament.

"

Schroeffundering Holland denkt goed mee in de ontwikkeling van je project, de korte lijnen binnen dit bedrijf maken het mogelijk dat er snel een passend advies kan worden gegeven.

Wil je meer weten over dit project? Of heeft u vragen over schroeffundamenten? Neem vrijblijvend contact op met ons en we vertellen u er graag meer over!

Contact opnemen
Hulp nodig?

Wil je geholpen worden? Of vrijblijvend advies over jou project?

Contact opnemen