• Montage door heel Nederland
  • Modern, circulair en duurzaam funderen
Schroeffundering voor vakantie woningen

Schroeffundering voor vakantie woningen

Een schroeffundering is een geweldige manier om een fundering voor jou vakantiewoning te realiseren. Het is gemakkelijk te gebruiken en het is zeer sterk. Dat maakt het de perfecte keuze voor het bouwen van een vakantiewoning. Schroeffundering Holland heeft, na maanden van ontwikkeling met een enthousiaste opdrachtgever, in maart 2019 de eerste twee vakantiewoningen op SH schroeffundering gefundeerd. Zowel de vakantiewoningen als de vlonders worden gefundeerd op schroeffunderingen van SH Fundering. Dit zorgt voor een topkwaliteit vakantiewoning op een topkwaliteit schroeffundering!

Schroeffundering Holland denkt goed mee in de ontwikkeling van je project, de korte lijnen binnen dit bedrijf maken het mogelijk dat er snel een passend advies kan worden gegeven.

Vakantiewoning gemonteerd op G en U serie schroeffundamenten

In overleg met de opdrachtgever hebben wij samen besloten om schroeffundamenten voor de vakantiewoningen te nemen uit de G serie van SH Fundering. Het G serie schroeffundament is een schroeffundament met een open flensplaat, dit betekend dat de bovenkant van het schroeffundament open is. Op de ronde buis met een diameter van 89 mm zitten 3 aangelast moeren welke doormiddel van een M16 bout kunnen worden gemonteerd door het schroeffundament heen. Onze opdrachtgever heeft ervoor gekozen om onder het balken frame van de vakantiewoningen een speciale montagemogelijkheid te bouwen waardoor de woningen direct op het schroeffundament kunnen worden gemonteerd!

Vlonder gefundeerd op U serie schroeffundamenten van SH Fundering

Als je een vlonder gaat bouwen, moet je de juiste fundering kiezen. De U-serie schroeffunderingen van SH Fundering zijn hier perfect voor. Ze bestaan uit een aangelaste U waarin eenvoudig een balk kan worden gemonteerd. De hardhouten balken kun je vervolgens met schroeven bevestigen, zodat ze stevig en stabiel staan. Als de fundering eenmaal staat, kun je de vlonders plaatsen. Dat kan snel en gemakkelijk met prefab vlonders die perfect op de fundering passen. Het resultaat is een stevig, betrouwbaar terras dat jaren meegaat.

Meer informatie over dit project?

Wil je meer informatie over dit project? Of ben je geïnteresseerd in onze schroeffunderingen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij beantwoorden graag al uw vragen over dit type fundering.