• Montage door heel Nederland
  • Modern, circulair en duurzaam funderen
Schroeffundering voor een tijdelijke huisvestiging in Winterswijk

Schroeffundering voor een tijdelijke huisvestiging in Winterswijk

Voor een opdrachtgever in gemeente Winterswijk hebben we onlangs een project afgerond waarbij we schroeffunderingen hebben gemonteerd voor een tijdelijke huisvesting. Deze huisvesting vereiste een solide basis om stabiliteit te bieden aan de tijdelijke unit, en schroeffunderingen waren de perfecte oplossing voor dit doel. In totaal hebben we 12 schroeffundamenten van 3,5 meter geïnstalleerd, allemaal van het type V76.

Razendsnel gemonteerd

Wat dit project echt opmerkelijk maakte, was de efficiëntie waarmee we te werk gingen. Met behulp van onze geavanceerde 8000 NM rupsmachine hebben we de schroeffunderingen snel en nauwkeurig kunnen monteren. Deze machine bood niet alleen de benodigde kracht om de schroeven stevig in de grond te draaien, maar ook de wendbaarheid om zelfs op moeilijk bereikbare locaties te werken.

Een van de grootste voordelen van het gebruik van schroeffunderingen voor dit project was het feit dat er geen graafwerkzaamheden nodig waren. Hierdoor hebben we niet alleen tijd en kosten bespaard, maar ook de verstoring van de omgeving tot een minimum beperkt. Bovendien konden we het project binnen slechts 2 uur afronden, waardoor de tijdelijke huisvesting snel kon worden opgeleverd.

De voordelen van een schroeffundering voor een tijdelijke woning

  • Geen graafwerkzaamheden of droogtijd van beton
  • Zeer snel en simpel te monteren
  • Geschikt voor elke bodemsoort
  • Elke diepte mogelijk
  • Na montage direct belastbaar
  • Goedkoper dan traditionele fundering
  • Geen geluids- of trillingsoverlast

Ook jou tijdelijke woning funderen met een schroeffundering?

Of het nu gaat om een tijdelijke huisvesting of een groter bouwproject, schroeffunderingen bieden een efficiënte en duurzame oplossing voor het creëren van een stevige basis. Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van schroeffunderingen voor uw volgende project, neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw specifieke behoeften en om ervoor te zorgen dat uw project een succes wordt.