• Montage door heel Nederland
  • Modern, circulair en duurzaam funderen
Schroeffundering voor een padelbaan in Hengelo

Schroeffundering voor een padelbaan in Hengelo

Voor een opdrachtgever in Hengelo hebben we onlangs een project afgerond waarbij we schroeffundamenten hebben gemonteerd door het asfalt voor de constructie van een Padelbaan. Dit project vereiste een zorgvuldige aanpak om ervoor te zorgen dat de fundamenten stevig en stabiel waren, zelfs bij het doorboren van het asfalt. In totaal hebben we 40 schroeffundamenten geïnstalleerd om de basis te leggen voor deze sportfaciliteit.

Doorboren van asfalt met schroeffundamenten

Wat dit project unieker maakte dan anders, was de speciale voetplaat die op de schroeffundamenten werd gemonteerd. Deze voetplaten zijn ontworpen om de staanders van de padelbaan veilig te ondersteunen en te verankeren. Met een lengte van 1,60 meter boden deze voetplaten een stevige en betrouwbare basis voor de verdere constructie van de Padelbaan.

Een van de grootste uitdagingen bij dit project was het doorboren van het asfalt zonder de integriteit ervan te compromitteren. Door gebruik te maken van onze expertise en geavanceerde apparatuur waren we in staat om dit proces soepel en efficiënt uit te voeren, waardoor de fundamenten nauwkeurig werden geplaatst en de impact op het omliggende terrein tot een minimum werd beperkt.

De voordelen van een schroeffundering

  • Zeer snel en simpel te monteren
  • Goedkoper dan traditionele fundering
  • Geen geluids- of trillingsoverlast
  • Geen graafwerkzaamheden of droogtijd van beton
  • Geschikt voor elke bodemsoort
  • Elke diepte mogelijk
  • Na montage direct belastbaar

Ook een project funderen waarbij vakmanschap vereist is?

Het voltooien van dit project vereiste niet alleen vakmanschap en precisie, maar ook een grondig begrip van jouw vereisten en de specifieke behoeften van de locatie. Als specialisten in schroeffunderingen zijn we trots op ons vermogen om maatwerkoplossingen te bieden die voldoen aan de unieke eisen van elk project.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor jouw funderingsprojecten, kun je vertrouwen op onze expertise en toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. We staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw projectdoelen en het creëren van een stevige basis voor jouw bouwproject.