• Montage door heel Nederland
  • Modern, circulair en duurzaam funderen
Schroeffundering op een eiland

Schroeffundering op een eiland

Toen wij enige tijd geleden door deze particuliere klant werden benaderd, waren zij op zoek naar een fundering voor een tuinhuis en tiny house. Zij waren in de veronderstelling dat zij hun bouwwerk alleen met een andere techniek konden funderen, maar na enige uitleg waren zij overtuigd van ons systeem. Schroeffundering Holland kan binnen twee weken monteren, dus deze klant was erg enthousiast over het vooruitzicht.

Een fundering is een belangrijk onderdeel van elk bouwwerk, zeker als je iets op een eiland zet. Wij zijn blij dat deze klant gekozen heeft voor ons schroeffundatiesysteem: betrouwbaar en eenvoudig te monteren. Met Schroeffundering Holland kunt u er zeker van zijn dat uw fundering stevig is en lang meegaat.

De montage van onze SH schroeffundamenten

We zijn gestart met een basis schroeffundament van 2100 mm en verlengdelen van 1500 mm. De verlengdelen van het schroeffundament worden door gekoppeld met bouten en moeren. Bij dit project hebben wij gefundeerd tot 5 meter. De materialen en onze machines zijn met twee boten naar de desbetreffende locatie gevaren waar vervolgens 12 verlengbare schroeffundamenten van 5 meter zijn gemonteerd.

De voordelen van een schroeffundering op een eiland

  • Goedkoper dan traditionele fundering
  • Elke diepte mogelijk
  • Na montage direct belastbaar
  • Geschikt voor elke bodemsoort

Meer informatie over dit project?

Wil je meer informatie over dit project? Of ben je geïnteresseerd in onze schroeffunderingen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij beantwoorden graag al uw vragen over dit type fundering.