• Montage door heel Nederland
  • Modern, circulair en duurzaam funderen
Schroeffundering gemonteerd in Noord Holland

Schroeffundering gemonteerd in Noord Holland

In opdracht van een enthousiaste opdrachtgever hebben wij een heel bijzonder project in Noord Holland (Aalsmeerderbrug) uitgevoerd. We mochten namelijk in opdracht van deze opdrachtgever een mantelzorgwoning funderen. Voor het funderen van deze mantelzorgwoning hebben we gebruikgemaakt van 16 verlengbare schroeffundamenten die een lengte hebben van 14 meter. De montage van de woning is op een eigen stalen frame direct gemonteerd op onze schroeffundamenten.

Een razendsnelle montage

Het aanbrengen van schroeffunderingen kan snel en gemakkelijk gaan, afhankelijk van het type machine dat u gebruikt. In het geval van dit project werd de schroeffundering in slechts 7 uur geïnstalleerd met behulp van een hydraulische rupsmachine. Door gebruik te maken van schroeffundamenten in plaats van andere traditionele methoden, die tijd nodig hebben om de fundering te laten drogen voordat deze kan worden gebruikt. Hierdoor kon het verzorgingstehuis binnen slechts 3 dagen worden gemonteerd en in gebruik genomen.

Het tijdspad

Dag 1: Montage van de schroeffundamenten met onze hydraulische rupsmachine
Dag 2: Plaatsen en montage van de mantelzorgwoning
Dag 3: Inrichten en verblijf

Superfijn hoe Schroeffundering Holland B.V. heeft meegedacht in de flexibele oplossing voor het funderen van onze mantelzorgwoning.

Meer weten over het plaatsen van Schroeffundamenten in Noord-Holland?

Wil je meer informatie over dit project? Of ben je geïnteresseerd in onze schroeffunderingen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij beantwoorden graag al uw vragen over dit type fundering.