Schroeffundamenten voor herstelwerkzaamheden in Putten

Met het veranderende klimaat in Nederland, een veel besproken onderwerp in het nieuws heeft dit ook een keerzijde op het gebied van bouwwerken. Doordat het tegenwoordig zacht en droog weer in Nederland is leid dit tot funderingsproblemen. Zo ook voor een opdrachtgever in Putten, vanuit deze opdrachtgever kwam de vraag of we een oplossing konden bedenken voor het verzakken van een vakantiewoning. 

Fundament herstel

Na goed onderzoek van de bodemsoort van dit object en de huidige situatie is er voor de oplossing gekozen om een SH-schroeffundering te gebruiken als herstel fundering.  Met een schroeffundering kunnen we dicht bij de bestaande fundering een nieuwe fundering aanbrengen. Zonder dat hier schade ontstaat. Dit kan zowel in- als uitpandig.

Inpandig schroeffundament plaatsen

Onze monteurs hebben de schroeffundamenten binnen 1 werkdag inpandig geplaatst met een handmachine, daarna zijn hier stalen balken op gemonteerd en kon de klant direct weer verder met het verdere herstel van de vakantiewoning.

Meer weten over het plaatsen van herstel schroeffundamenten?

Wil je meer weten over wat mogelijk is met een herstel schroeffundament? Of wil je meer informatie over de verlengbare SH-schroeffundamenten van Schroeffundering Holland? Neem dan contact op via de chat, mail, telefoon of WhatsApp. Dat kan via 0547-745678 of op info@schroeffunderingholland.nl

Contact opnemen Vrijblijvend een offerte aanvragen
Hulp nodig?

Wil je geholpen worden? Of vrijblijvend advies over jou project?

Contact opnemen