Schroeffundamenten gemonteerd in Lelystad

In opdracht van een zorgboerderij in Lelystad hebben wij 4 zorgappartementen mogen funderen. Voor het funderen van deze zorgappartementen hebben we gebruikgemaakt van 27 verlengbare schroeffundamentenm, die een lengte hebben van 9,5 meter en een diameter van 89mm. De 4 zorgappartementen worden rechtstreek op de vierkante 200 × 200 flenspalen gemonteerd.

Onze verlengbare schroeffundamenten

Schroeffundering Holland heeft eerst op locatie een basis voor een sondering gerealiseerd, waar de basis hiervan op 5 meter had moeten zitten. Tijdens het monteren van onze schroefpalen met onze nieuwe geavanceerde rupsmachine bleek dat de vaste laag niet op 5 meter zat, maar op liefst 9.5 meter. Doordat de schroeffunderingen van ons verlengbaar zijn konden onze monteurs op locatie gemakkelijk het fundament verlengen met 4.5 meter.

Een snelle montage met onze nieuwe rupsmachine

De 9.5 meter lange schroeffundamenten hebben we geplaatst met onze nieuwe geavanceerde rupsmachine. Met deze machine hebben we de 27 schroefpalen binnen een werkdag weten te monteren.

"

Nadat Schroeffundering Holland B.V. de schroeffundamenten had gemonteerd konden wij direct door met het opbouwen van de zorgappartementen. 

Meer weten over het plaatsen van Schroeffundamenten in Lelystad?

Wil je meer weten over het plaatsen van een Schroeffundering in Lelystad? Of wil je meer informatie over de verlengbare SH-schroeffundamenten van Schroeffundering Holland? Neem dan contact op via de chat, mail, telefoon of WhatsApp. Dat kan via 0547-745678 of op info@schroeffunderingholland.nl

Vrijblijvend een offerte aanvragen
Hulp nodig?

Wil je geholpen worden? Of vrijblijvend advies over jou project?

Contact opnemen