• Montage door heel Nederland
  • Modern, circulair en duurzaam funderen
28 schroeffundamenten voor een vakantiepark in Zeeland

28 schroeffundamenten voor een vakantiepark in Zeeland

We hebben onlangs met veel plezier 28 schroeffundamenten gemonteerd op een vakantiepark in Zeeland voor de bouw van een woning in een vakantiepark. Dit project was voor een vaste klant met wie we al jarenlang samenwerken, en we zijn altijd blij om ook nu weer van dienst te zijn. Met behulp van onze hydraulische machine hebben we de schroeffundamenten snel en efficiënt geïnstalleerd, waardoor de bouw van de vakantiewoning soepel kon verlopen.

Altijd hoogwaarde resultaten

Door onze langdurige relatie met deze opdrachtgever begrijpen we de behoeftes en verwachtingen en kunnen we daardoor ook altijd hoogwaardige resultaten te leveren. Het vakantiepark in Zeeland zal nu profiteren van stevige en duurzame funderingen voor de nieuwe vakantiewoning.

Wij helpen je graag

Als je verdere vragen hebt of meer informatie wilt over onze toepassingen of over dit project, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan ​​altijd klaar om je te helpen bij jouw projecten en streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen. We kijken ernaar uit om samen te werken en jouw bouwprojecten tot een succes te maken.