144 schroeffunderingen voor een monument

In samenwerking met onze opdrachtgever hebben wij op één dag maar liefst 144 schroeffundamenten gemonteerd voor een monument in Bergen op Zoom. De schroeffundamenten zullen dienen als fundering voor een monument gerelateerd aan de tweede wereld oorlog.

Onze opdrachtgever heeft ons benaderd om mee te denken in een fundering passend bij hun monument. Het monument gerelateerd aan de tweede wereld oorlog staat gefundeerd op SH schroeffundamenten.

Voor dit project zijn maar liefst 144 schroeffundamenten gemonteerd in één dag tijd. Met twee monteurs van Schroeffundering Holland is hard gewerkt om dit project zo snel mogelijk op te leveren op wensen van onze opdrachtgever.

"

Bijzonder om te zien hoe snel de schroeffundamenten worden gemonteerd door de monteurs van Schroeffundering Holland. Efficiënt samenwerken snappen ze hier goed.

Eén veld waar maar liefst 144 schroeffundamenten gemonteerd mogen worden. Tussen de twee begraafplaatsen in Bergen op Zoom staat nu dit monument gefundeerd op een schroeffundering van Schroeffundering Holland.Onze opdrachtgever heeft op de locatie zoals hiernaast te zien is, de montage locatie goed uitgezet zodat onze monteurs snel en gemakkelijk te werk kunnen gaan. In twee etappes zijn de 144 schroeffundamenten gemonteerd zoals op de naaste foto te zien is. Onze monteurs hebben eerst alle schroeffundamenten op de juiste positie gezet zodat deze vervolgens met de handmachine gemonteerd kunnen worden.De speciale sneladapter op onze montagemachines zorgt ervoor dat we snel kunnen monteren, een enorme tijdwinst voor ons en de klant.

Daarom Schroeffundering Holland

 

  • Goed opgeleide monteurs
  • Dealer van SH schroeffunderingen
  • Montage binnen 2 weken mogelijk

Wil je meer weten over dit project? Of heeft u vragen over schroeffundamenten? Neem vrijblijvend contact op met ons en we vertellen u er graag meer over!

Contact opnemen
Hulp nodig?

Wil je geholpen worden? Of vrijblijvend advies over jou project?

Contact opnemen