• Montage door heel Nederland
  • Modern, circulair en duurzaam funderen
144 Schroeffundering voor een monument

144 Schroeffundering voor een monument

Wanneer je opzoek bent naar een schroeffundering voor een monument moet je eens schroeffunderingen overwegen. Waarom? Ons team werkte onlangs met een klant samen om 144 schroeffunderingen in slechts één dag te monteren. Dit type fundering is perfect voor projecten die veel stabiliteit vereisen, zoals monumenten.

Monument voor de 2e wereldoorlog

Het monument waar onze klant aan werkte herdenkt de tweede wereldoorlog. Het is belangrijk dat dit soort monumenten op een stevig fundament worden gebouwd, en dat is waar schroeffundamenten van pas komen. Dankzij de uitstekende stabiliteit van schroeven is dit type fundering zelfs bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare fundering voor uw volgende project, overweeg dan zeker schroeffunderingen. Dankzij de ervaring van ons team om ze te monteren, kunt u er zeker van zijn dat uw project een solide start krijgt.

Eén veld waar maar liefst 144 schroeffundamenten gemonteerd mogen worden. Tussen de twee begraafplaatsen in Bergen op Zoom staat nu dit monument gefundeerd op een schroeffundering van Schroeffundering Holland. Onze opdrachtgever heeft op de locatie zoals te zien op de afbeeldingen, de montage locatie goed uitgezet zodat onze monteurs snel en gemakkelijk te werk kunnen gaan.

In twee fases snel gemonteerd

De montage van de schroeffunderingen was een proces in twee fasen. In de eerste fase werden alle funderingen in de juiste positie gebracht. Dit gebeurde met behulp van een handmachine. In de tweede fase werden de funderingen met behulp van een montagemachine snel in elkaar gezet. Dit bespaarde ons en de klant enorm veel tijd.

Meer informatie over het funderen van monumenten?

Wil je meer informatie over dit project? Of wil je informatie over het funderen van een monument? Of een andere vraag stellen? Neem vrijblijvend contact op met ons en we vertellen u er graag meer over!