Schroefpalen Prijs

De totale prijs van schroefpalen wordt bepaald door onder andere door de afmeting en het gewicht van het project en welk type schroeffundering hiervoor nodig is. Bij Schroeffundering Holland kunt u gemakkelijk een maatwerk offerte aanvragen zodat u direct in kaart hebt wat de totaalprijs is van de benodigde schroeffundering. Daarnaast beschikken wij ook over een webshop waar u onder andere schroeffundering en bijbehorende producten kunt aanschaffen voor uw project!

Offerte aanvragen Webshop

Hoeveel schroefpalen ben ik nodig voor mijn project?

Het aantal schroefpalen wat u nodig bent en de totale prijs hiervan is afhankelijk van verschillende factoren. Als eerste wordt er gekeken om welke type project het gaat. Voor grotere en zwaardere projecten, zoals een tiny house of uitbouw, wordt het aantal benodigde schroefpalen bepaald door een persoon met bouwtechnische achtergrond. Deze heeft namelijk meer kennis en kan precies incalculeren hoeveel schroefpalen er nodig zijn voor uw project. Schroeffundering Holland beschikt over verschillende adviseurs die het aantal benodigde schroefpalen voor in calculeren.

Voor lichtere bouwprojecten, zoals een tuinhuis of schutting, wordt het aantal benodigde schroefpalen bepaald:

  • De afmeting van het bouwproject
  • Het totale gewicht van het bouwproject
  • Het aantal steunpunten van het bouwproject

Welke schroefpalen heb ik nodig?

Er zijn twee typen schroefpalen beschikbaar, namelijk type U en type M schroefpalen. Het type schroefpaal wat u nodig bent, is afhankelijk van uw project. Het type M schroefpaal wordt vaak gebruikt bij grotere en zwaardere projecten. Houten staanders (met draadeind) en stalen balken profiel kunnen direct op de M schroefpaal worden gemonteerd en hebben een dikke wanddikte waardoor het zeer geschikt is voor zwaardere bouwprojecten.

U schroefpalen zijn de ideale schroefpalen voor doe-het-zelf particulieren. U schroefpalen zijn namelijk zeer makkelijk te monteren, het balkenframe kan direct in de U van de schroefpaal worden gemonteerd en zijn zeer geschikt voor lichtere bouwprojecten zoals een veranda. U schroefpalen voor uw project vindt u in onze webshop in verschillende lengtes.

Welke lengte schroefpaal heb ik nodig?

De lengte van de schroefpaal is afhankelijk van het gewicht wat de schroefpaal moet opvangen en de bodemgesteldheid van uw omgeving. Hoe meer gewicht de schroefpaal moet opvangen, hoe langer de schroefpaal moet zijn. Daarnaast dient de schroefpaal gemonteerd te worden in vaste grond. Als de vaste laag heel diep zit, is ook een langere schroefpaal nodig als wanneer de vaste laag minder diep zit. Een goed voorbeeld hiervan zijn de plaatsen Enter en Almere. In Enter zit er direct een stevige zandlaag in de grond en in Almere zit deze vaak wat dieper, namelijk tussen de 6 en 8,5 meter. In Almere is dus een langere schroeffundering nodig dan in Enter. Kijk dus naar het gewicht wat per schroeffundering opgevangen moet worden en hoe de bodemgesteldheid is van uw omgeving.

Welke onderdelen ben ik nodig als ik schroefpalen wil plaatsen?

Voor het zelf plaatsen van schroefpalen bent u verschillende onderdelen nodig. De onderdelen die u nodig bent zijn:

  • Het juiste type en aantal schroefpalen van Schroeffundering Holland
  • Montagesleutel voor het monteren van de schroefpalen
  • Een rolmaat om de afmeting van het bouwproject uit te zetten
  • Een waterpas om de hoogtemaat van de schroefpalen te controleren
  • Een hoge doses enthousiasme!

U kunt de schroefpalen ook laten monteren door Schroeffundering Holland. Schroeffundering Holland beschikt over moderne machines en specialistische monteurs. Het grootste gedeelte van ons assortiment wordt gemonteerd met de KR20 hand machine. Binnen één dag zijn onze monteurs klaar zodat u snel verder kunt met uw project. Neem contact met ons op of bekijk hier alle montage mogelijkheden!

Schroefpalen prijs op maat

Wilt u precies weten wat de totale prijs van schroefpalen is voor uw project? Schroeffundering Holland is specialist in de ontwikkeling, verkoop en montage van schroefpalen! Vraag bij Schroeffundering Holland een maatwerk offerte aan en één van onze adviseurs komt bij u langs om een prijs op maat te calculeren! Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan!

Contact opnemen Offerte aanvragen
Hulp nodig?

Wil je geholpen worden? Of vrijblijvend advies over jou project?

Contact opnemen