• Montage door heel Nederland
  • Modern, circulair en duurzaam funderen
Schroefpalen prijs

Schroefpalen prijs

Bij Schroeffundering Holland kunnen wij u helpen bij het uitzoeken van de schroefpalen prijs voor uw project. Deze prijs wordt bepaald door verschillende factoren, zoals de grootte en het gewicht van uw project en welk type schroeffundering u nodig heeft. We hebben ook een webshop waar u schroeffunderingen en aanverwante producten kunt kopen. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Hoe wordt schroefpalen prijs berekend?

Als u een stevige constructie wilt bouwen, zoals een tiny house of een aanbouw, moet u het aantal schroefpalen bepalen dat nodig is voor uw project. Dit wordt gedaan door een bouwkundige die rekening houdt met de grootte en het gewicht van uw project, maar ook met het aantal steunpunten. Bij Schroeffundering Holland hebben we verschillende adviseurs die kunnen helpen met deze berekening. Gaat het om een kleinere constructie, zoals een tuinhuis of schutting, dan wordt het aantal benodigde schroefpalen gebaseerd op:

  • De grootte van het bouwproject
  • Het totale gewicht van het bouwproject
  • Het aantal steunpunten van het bouwproject.

Welke lengte van schroefpalen heb ik nodig?

De lengte van de schroefpaal hangt af van het gewicht dat hij moet dragen en de bodemgesteldheid in uw omgeving. Is de grond stevig, dan heeft u een schroefpaal nodig die lang genoeg is om in die stevige laag te gaan. Is de grond minder stevig, dan heeft u een schroefpaal nodig die langer is om het gewicht te kunnen dragen. Een voorbeeld hiervan is als je in Almere woont, waar de grond wat vaster is, en Enter, waar de grond minder vast is.

Schroefpalen prijzen

Een schroefpaal is een paal waarmee verschillende constructies in de grond worden gezet. De prijs van een schroefpaal kan erg verschillen, afhankelijk van het materiaal en de grootte van de paal. In Nederland liggen de prijzen gemiddeld rond de €50,- per paal m1.

Het plaatsen van een schroefpaal kan door iedereen worden gedaan, mits men over de juiste gereedschappen beschikt. Schroefpalen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters, van 20 cm tot 120 cm. De lengte van de schroefpaal kan variëren van 1 meter tot wel 10 meter of langer!

Schroefpalen prijs op maat

Wil je precies weten wat de totale prijs van schroefpalen is voor jou volgende project? Schroeffundering Holland is specialist in de ontwikkeling, verkoop en

van schroefpalen! Vraag bij Schroeffundering Holland een maatwerk offerte aan en één van onze adviseurs komt bij je langs om een prijs op maat te calculeren! Zo weet je precies waar je aan toe bent en komt je zeker niet voor vervelende verrassingen te staan!