Schroefpalen Online Kopen

Schroeffundering Holland is hét adres om schroefpalen online te kopen voor jouw project! Schroeffundering Holland is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en montage van schroefpalen. Mede dankzij onze goed opgeleide monteurs en het meest moderne machinepark kunnen wij op een zeer kostenefficiënte manier uw schroefpalen monteren.

Schroefpalen online kopen Offerte aanvragen

Schroefpaal mogelijkheden

Een schroefpaal is een type fundering wat zeer snel en simpel te monteren is zonder geluids- en trillingsoverlast. Het is goedkoper dan traditionele betonnen fundering en is direct na montage belastbaar. Zo kun je na montage direct door met jouw project. Schroefpalen kunnen geplaatst worden in elke bodemsoort en er zijn geen graafwerkzaamheden nodig. Wil jij schroefpalen online kopen? Bekijk het assortiment in onze webshop!

Schroefpalen kunnen voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Schroefpalen kunnen gebruikt worden bij de bouw van een tuinhuis of overkapping, maar ook bij de plaatsing van een tuinmuur of veranda. Schroefpalen worden in de grond verdrongen waardoor er compressie ontstaat rondom het schroeffundament. Hierdoor is de schroefpaal stevig in de grond gemonteerd is het goed bestendig tegen hevige belasting. Heb je hulp nodig bij het online kopen van jouw schroefpaal? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina! Wij vinden het belangrijk dat je snel en écht goed geholpen wordt zodat je snel verder kunt met je werkzaamheden.

Schroefpaal Online Kopen bij Schroeffundering Holland

Schroeffundering Holland beschikt over een assortiment schroefpalen in diverse maten. In onze online webshop vindt je verschillende schroefpalen en bijbehorende producten. Ons assortiment bestaat onder andere uit onze type M en U schroefpalen, een schroefpaal voor zachte ondergronden, montageplaten en kun je en montagesleutel huren voor de plaatsing. Bekijk onze webshop voor een volledig overzicht van ons assortiment die je online kunt kopen voor jouw project!

Webshop Contact opnemen

Montage door Schroeffundering Holland

Wilt u uw schroefpalen laten monteren door Schroeffundering Holland? Onze monteurs komen binnen twee weken na uw bestelling bij u langs. In minder dan één dag zijn onze monteurs klaar waardoor u snel verder kunt met de bouw van uw aanbouw of uitbouw. We monteren tevens op zaterdag en in avonduren om u als klant op een zo flexibele mogelijk manier te voorzien van onze schroeffunderingen. Schroeffundering met een lengte tot 1000 mm kunnen met de hand gemonteerd worden. Hierdoor bespaart u montagekosten en bent u toch verzekerd van een goede fundering voor uw aanbouw of uitbouw. Bekijk hier alle montage mogelijkheden!

Hulp nodig?

Wil je geholpen worden? Of vrijblijvend advies over jou project?

Contact opnemen