Schroeffunderingen voor elke bodemsoort

Schroeffunderingen geschikt voor elke bodemsoort

Schroeffundering Holland uw partner in schroeffunderingen. Een schroeffundering kan in slechts enkele minuten worden gemonteerd, waardoor u direct door kunt met uw bouwwerkzaamheden nadat de fundering is gemonteerd. Bij het monteren van de schroeffundering wordt geen gebruik gemaakt van graafwerkzaamheden en wordt er geen beton gestort. Daardoor is de fundering na montage direct belastbaar.

Onze schroeffundering kan in bijna elke bodemsoort worden gemonteerd. De schroeffunderingen kunnen gemakkelijk gemonteerd worden in vaste grond, maar ook in veengrond of kleigrond. Het schroeffundament bestaat uit standaard vaste lengtes, maar zijn ook leverbaar in een verlengbaar systeem. Deze verlengbare systemen zijn ideaal voor funderingen in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Dit komt omdat de vaste laag in deze omgevingen vaak dieper is dan 3 meter. Door onze verlengbare schroeffundamenten is het toch mogelijk om in deze diepte te funderen.

Wilt u meer weten over onze schroeffundering? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag gratis een offerte aan!

Onze schroeffunderingen zijn geschikt voor:

Of u nou een schutting in uw tuin wilt neerzetten of een tuinhuisje wilt bouwen, dan heeft u een goede fundering nodig. Onze schroeffunderingen zijn toepasbaar op:

Ontdek de voordelen van onze funderingen:

Schroeffundering Holland is gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en montage van moderne schroeffundamenten door heel Nederland en daarbuiten. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van funderingen, waardoor wij u kunnen begeleiden bij uw project. Bovendien garandeert Schroeffundering Holland:

  • Volledig trillingsvrije montage;
  • Geen storting van beton;
  • Kleine, moderne montage machines;
  • Montage binnen 2 weken;
  • Recyclebare schroeven;
  • Snelle en gemakkelijke montage;
  • Direct belastbaar fundament na montage;
  • Ervaren en gedreven monteurs.

Bij Schroeffundering Holland is de klant altijd koning. Dankzij onze samenwerkingsverbanden met onder andere KRINNER bundelen we onze krachten samen om tot het beste resultaat te komen waar de klant tevreden mee is. Bij ons bent u gegarandeerd van zeer open en korte lijnen en verloopt de communicatie altijd via uw aanspreekpartner. Wij streven er altijd naar om onze schroeffundering binnen twee weken te leveren en te monteren. Wilt u meer weten over onze schroeffunderingen of wilt u advies als het gaat om uw fundering? Wij staan u graag te woord, ook zijn wij bereid om op uw locatie te komen voor een nog beter advies. Wij adviseren u graag als het gaat om schroeffunderingen!