• Montage door heel Nederland
  • Modern, circulair en duurzaam funderen
Schroeffundering Montage

Schroeffundering Montage

Wanneer je opzoek bent naar een montage oplossing voor je schroeffundering hebben wij veel oplossingen. We monteren de meeste van onze schroeffunderingen met de een machine.

KR20

Deze speciaal ontwikkelde machine is zeer handzaam en licht in gewicht. Met deze handmachine monteren we een groot gedeelte van ons assortiment. Het voordeel van deze machine is dat we op zeer beperkte plekken kunnen monteren, ook als er geen achterom aanwezig is in de tuin maakt deze machine het toch mogelijk om te monteren. Een schroeffundering in Amsterdam is zeker mogelijk. De machine en het benodigde materiaal kunnen door de woning worden aangevoerd.

KR 55

Dit hydraulisch aangedreven montage voertuig maakt het mogelijk om in een zeer korte arbeidstijd veel werk te verzetten. Voor het verlengbare schroeffundament op projectmatige opdrachten is dit een zeer goede montage machine. Indien de werklocatie het toelaat kan met deze machine zeer veel worden gemonteerd. Indicatief circa 120 schroeffundamenten per dag.

Shovel voor grote projecten indien gewenst

Indien gewenst tijdens grotere projecten wilt u graag dat alle benodigde materialen snel op de daarvoor aangewezen plekken worden geplaatst. Hiervoor beschikken wij over een sterke shovel welke ingezet zal worden bij grotere projecten. Met deze shovel kunnen we nog sneller en efficiënter werken.