144 schroeffunderingen voor een monument

Schroeffundering Holland monteert 144 schroeffundamenten voor een monument

In samenwerking met onze opdrachtgever hebben wij op één dag maar liefst 144 schroeffundamenten gemonteerd voor een monument in Bergen op Zoom. De schroeffundamenten zullen dienen als fundering voor een monument gerelateerd aan de tweede wereld oorlog.

Onze opdrachtgever heeft ons benaderd om mee te denken in een fundering passend bij hun monument. Het monument gerelateerd aan de tweede wereld oorlog staat gefundeerd op Krinner schroeffundamenten.

Voor dit project zijn maar liefst 144 schroeffundamenten gemonteerd in één dag tijd. Met twee monteurs van Schroeffundering Holland is hard gewerkt om dit project zo snel mogelijk op te leveren op wensen van onze opdrachtgever.

één veld waar maar liefst 144 schroeffundamenten gemonteerd mogen worden. Tussen de twee begraafplaatsen in Bergen op Zoom staat nu dit monument gefundeerd op een schroeffundering van Schroeffundering Holland.Onze opdrachtgever heeft op de locatie zoals hiernaast te zien is, de montage locatie goed uitgezet zodat onze monteurs snel en gemakkelijk te werk kunnen gaan. In twee etappes zijn de 144 schroeffundamenten gemonteerd zoals op de naaste foto te zien is.
Onze monteurs hebben eerst alle schroeffundamenten op de juiste positie gezet zodat deze vervolgens met de handmachine gemonteerd kunnen worden.De speciale sneladapter op onze montagemachines zorgt ervoor dat we snel kunnen monteren, een enorme tijdwinst voor ons en de klant.

  • `

Bijzonder om te zien hoe snel de schroeffundamenten worden gemonteerd door de monteurs van Schroeffundering Holland. Efficiënt samenwerken snappen ze hier goed.

Klant

Daarom Schroeffundering Holland

  • Goed opgeleide monteurs
  • Dealer van Krinner schroeffunderingen
  • Montage binnen 2 weken mogelijk

Nieuwsgierig geworden en bent benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project met onze schroeffundamenten?