Over ons

Over ons

Schroeffundering Holland B.V. is een jong en innovatief bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en montage van schroeffundamenten door heel Nederland en daarbuiten.

Schroeffundering Holland B.V. is uw partner op het gebied van schroeffunderingen, we richten ons op de particuliere en zakelijke markt. Zo bent u bij ons op het juiste adres voor een schroeffundering voor een veranda of overkapping, maar ook voor een compleet vakantiepark of grootschalige projecten bent u bij ons op het juiste adres uiteraard.
De klant staat bij ons van begin tot het eind van het project centraal. Met onze samenwerkingsverbanden met onder andere een topleverancier bundelen we onze krachten. Bij ons bent u gegarandeerd van zeer open en  korte lijnen en verloopt de communicatie altijd via uw aanspreekpartner.

Schroeffundering Holland B.V. beschikt over een landelijke dekking met monteurs. Er is voor uw project altijd een monteur beschikbaar, hierdoor garanderen we een korte montage tijd, waardoor u sneller kunt verder werken met uw project.

Hulp nodig?

Wees vrij om uw vraag te stellen over onze schroeffunderingen. Dat kan via de telefoon, via de mail of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk monteursmogelijkheden

Modern machine park

Naast we uiteraard zijn voorzien van goed opgeleide en gedreven vakmensen die uw project graag monteren beschikken we daarnaast over een uiterst modern machine park. Ons machine park bestaat uit onder andere handmachines en hydraulische montage machines.

Ontdek de voordelen van Schroeffundering Holland B.V

  • Kennis en ervaring
  • Duitse topleverancier
  • Korte lijnen via uw aanspreekpartner
  • Levering en montage binnen 2 weken mogelijk
  • Montage door heel Nederland, ook op de Waddeneilanden
  • Concurrerende prijzen
  • Eigen montage team

Vragen of een bezoek inplannen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten of diensten? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Ontdek de voordelen van een schroeffundering en laat u adviseren.
We staan u graag te woord, ook is het mogelijk dat wij voor uw project op locatie komen voor een bezichtiging voor een nog beter advies.