Montage mogelijkheden

Zoals u bij veel van onze toepassingen waarschijnlijk al heeft gelezen monteren we het grootste gedeelte van onze schroeffundamenten met onze handmachines. Naast deze onderstaande montage machines, beschikken wij over goed uitgeruste montagebussen voorzien van moderne apparatuur. Hierbij kunt u denken aan laserapparatuur, slangenwaterpassen, voorboorgereedschappen, afstelgereedschap etc.

KR20

Deze speciaal ontwikkelde machine is zeer handzaam en licht in gewicht. Met deze handmachine monteren we een groot gedeelte van ons assortiment. Het voordeel van deze machine is dat we op zeer beperkte plekken kunnen monteren, ook als er geen achterom aanwezig is in de tuin maakt deze machine het toch mogelijk om te monteren. Een schroeffundering in Amsterdam is zeker mogelijk. De machine en het benodigde materiaal kunnen door de woning worden aangevoerd.

KR 55

Dit hydraulisch aangedreven montage voertuig maakt het mogelijk om in een zeer korte arbeidstijd veel werk te verzetten. Voor het verlengbare schroeffundament op projectmatige opdrachten is dit een zeer goede montage machine. Indien de werklocatie het toelaat kan met deze machine zeer veel worden gemonteerd. Indicatief circa 120 schroeffundamenten per dag.

Shovel voor grote projecten indien gewenst

Indien gewenst tijdens grotere projecten wilt u graag dat alle benodigde materialen snel op de daarvoor aangewezen plekken worden geplaatst. Hiervoor beschikken wij over een sterke shovel welke ingezet zal worden bij grotere projecten. Met deze shovel kunnen we nog sneller en efficiënter werken.

Hulp nodig?

Wil je geholpen worden? Of vrijblijvend advies over jou project?

Contact opnemen