SH fundering voor elk budget

Schroeffundering Holland is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en montage van schroeffundering. Mede door onze jarenlange ervaring in Schroeffundamenten zijn we met ons eigen schroeffundament gekomen de SH fundering, welke geschikt is voor elk budget. Hierdoor maken wij het mogelijk om op een zo kostenefficiënte manier een schroeffundering voor jouw project te leveren.

Waarom kiezen voor een SH fundering

De schroeffundamenten van Schroeffundering Holland zijn van technisch hoogwaardige kwaliteit, dit blijkt uit onder andere statisch doorrekeningen. Door onze jarenlange ervaring met schroeffundamenten hebben geleid tot een zeer breed assortiment. Onze Schroeffunderingen kun je voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Van de bouw van een overkapping of aanbouw tot en met de plaatsing van een tinyhouse of vlaggenmast.

Mogelijkheden SH Schroeffundering

Schroeffundering is een type fundering wat zeer snel en simpel te monteren is zonder geluids- en trillingsoverlast. Een schroeffundering kan geplaatst worden in elke bodemsoort, zonder graafwerkzaamheden en is direct belastbaar na montage. Zo kun je direct door met jouw project! Ben je geïnteresseerd in het kopen van een SH schroeffundering? Bekijk het assortiment in onze webshop!

Met een SH fundering wordt de grond verdrongen waardoor er compressie ontstaat rondom het schroeffundament. Hierdoor is het is stevig in de grond gemonteerd en goed bestendig tegen grote en hevige belasting. Heb je hulp nodig bij het kopen van jouw schroeffundering? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina! Wij vinden het belangrijk dat je snel en écht goed geholpen wordt zodat je snel verder kunt met je werkzaamheden.

Hulp nodig?

Wil je geholpen worden? Of vrijblijvend advies over jou project?

Contact opnemen