• Montage door heel Nederland
  • Modern, circulair en duurzaam funderen
Schroeffundering voor particulieren

Schroeffundering voor particulieren

Schroeffundering Holland is er niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren! Als je op zoek bent naar een schroeffundering voor het funderen van je aanbouw, tuinhuis of  veranda, ben je bij ons aan het juiste adres. In onze online winkel bieden we schroeffunderingen aan tegen scherpe prijzen, en het is zelfs mogelijk voor handige doe-het-zelvers om ze zelf te plaatsen.

Een schroeffundering zelf plaatsen als particulier?

De handige doe-het-zelver kan gemakkelijk en snel schroeffunderingen met een lengte tot 1 meter plaatsen met behulp van onze montagesleutel van SH Fundering. Als het gaat om het plaatsen van meerdere schroeffunderingen, is het vaak efficiënter dat wij de installatie verzorgen. We komen met speciaal gereedschap naar jou toe om de schroeffunderingen te plaatsen. Doordat Schroeffundering Holland landelijk actief is, kunnen we de montagekosten laag houden.

Voordelen van een schroeffundament voor particulieren

Er zijn tal van voordelen bij het gebruik van een schroeffundering in vergelijking met traditionele methoden. Allereerst zijn schroeffunderingen ongelooflijk sterk. Ze kunnen aanzienlijk meer gewicht dragen dan traditionele funderingen, waardoor ze ideaal zijn voor zwaardere belastingen. Daarnaast zijn schroeffunderingen veel sneller en eenvoudiger te installeren dan traditionele methoden, wat tijd en geld bespaart. Bovendien zijn schroeffunderingen minder gevoelig voor schade door aardbevingen of andere natuurrampen.

De voordelen voor particulieren op een rij

  • De kosten voor een schroefpalen fundering zijn laag.
  • De schroeffundering is een duurzaam product en is recyclebaar.
  • De fundatie is zeer snel, gemakkelijk en trillingsvrij aan te brengen.
  • Onze schroeffundamenten leveren en monteren wij binnen 2 weken door heel Nederland.

Advies nodig voor een schroeffundering als particulier?

Wanneer je overweegt als particulier een schroeffundering te plaatsen, maar wil je graag meer informatie? Bel ons dan vrijblijvend voor advies. Wil je toch een offerte aanvragen? Dan ontvang je die altijd binnen een paar werkdagen. Wanneer je er al over uit bent om een schroeffundering zelf te plaatsen als particulier bekijk dan onze acties in onze shop voor extra voordeel!