• Montage door heel Nederland
  • Modern, circulair en duurzaam funderen
Schroeffundering voor particulieren

Schroeffundering voor particulieren

Schroeffundering Holland is er niet alleen voor bedrijven maar ook voor particulieren! Wanneer je een schroeffundering zoekt voor het funderen van je aanbouw, tuinhuis of blokhut ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden in onze online shop schroeffunderingen aan tegen een scherpe prijs en het is voor handige doe-het-zelvers mogelijk om deze zelf te plaatsen.

Een schroeffundering zelf plaatsen als particulier?

De handige doe-het-zelver kan met onze SH Fundering gemakkelijk en snel tot een kleinere 1 meter schroeffunderingen plaatsen met onze montagesleutel. Wanneer het gaat om meerdere schroeffunderingen is het vaak sneller dat wij de plaatsing van deze schroeffunderingen uitvoeren. Met speciale gereedschappen komen wij naar je toe om de schroeffundamenten te plaatsen. Doordat Schroeffundering Holland door heel Nederland actief is kunnen wij de montagekosten laag houden.

Voordelen van een schroeffundament voor particulieren

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een schroeffundering ten opzichte van traditionele methoden. Eerst en vooral zijn schroeffunderingen ongelooflijk sterk. Ze kunnen aanzienlijk meer gewicht dragen dan traditionele funderingen, waardoor ze ideaal zijn voor zwaardere belastingen. Schroeffunderingen zijn ook veel sneller en gemakkelijker te monteren dan traditionele methoden, die je tijd en geld besparen. Bovendien zijn schroeffunderingen minder gevoelig voor schade door aardbevingen of andere natuurrampen.

De voordelen voor particulieren op een rij

  • De kosten voor een schroefpalen fundering zijn laag.
  • De schroeffundering is een duurzaam product en is recyclebaar.
  • De fundatie is zeer snel, gemakkelijk en trillingsvrij aan te brengen.
  • Onze schroeffundamenten leveren en monteren wij binnen 2 weken door heel Nederland.

Advies nodig voor een schroeffundering als particulier?

Wanneer je overweegt als particulier een schroeffundering te plaatsen, maar wil je graag meer informatie? Bel ons dan vrijblijvend voor advies. Wil je toch een offerte aanvragen? Dan ontvang je die altijd binnen een paar werkdagen. Wanneer je er al over uit bent om een schroeffundering zelf te plaatsen als particulier bekijk dan onze acties in onze shop voor extra voordeel!