• Montage door heel Nederland
  • Modern, circulair en duurzaam funderen
Krinner schroeffundamenten

Krinner schroeffundamenten

Krinner schroefpalen zijn in 1994 in Duitsland ontwikkeld door Krinner Schraubfundamente GMBH. Zij hebben veel tijd en aandacht besteed aan het verfijnen van de hoogwaardige schroeffundering. De Duitse schroeffundering is in 2008 overgewaaid naar Nederland en is inmiddels op diverse bouwwerken toegepast, wat bewijst dat het een betrouwbaar en modern funderingssysteem is. Krinner schroefpalen zijn er in verschillende maten en soorten, allemaal gemaakt volgens hoge kwaliteitsnormen zodat u er zeker van kunt zijn dat ze milieuvriendelijk, efficiënt en veilig zijn.

De schroeffundamenten van Krinner

De Krinner schroeffundering is een geweldige manier om een fundering te installeren zonder het milieu te schaden. Krinner is een Duits bedrijf dat producten van topkwaliteit produceert, en de schroeffundering is daarop geen uitzondering. Deze fundering is gemaakt van hoogwaardige schroeven die worden geïnstalleerd zonder de bodem te beschadigen. De schroeven zijn ook recyclebaar, zodat ze kunnen worden hergebruikt als ze niet beschadigd zijn. De Krinner schroeffundering is een geweldige manier om een fundering te installeren zonder het milieu te schaden.

De voordelen op een rij

  • Er is geen bodemafdekking nodig waardoor het bodem ecosysteem ongestoord blijft
  • Door gebruik te maken van licht maar goed presterende grond schroevendraaiers kan schade en vernieling aan de omgeving voorkomen worden
  • Krinner schroeffundering kan net zo makkelijk verwijderd worden als dat het is geplaatst. Als de schroeffundering wordt verwijderd, laat het dezelfde ‘groene’’ ruimte achter als voor de plaatsing en is er geen schade aangebracht aan de natuur.
  • De schroefpalen zijn volledig recyclebaar en kan, wanneer niet beschadigd, weer hergebruikt worden
  • Geproduceerd volgens Duitse topkwaliteit
  • Geproduceerd volgens de Europese EN1090 normen en getest op statica door onder andere TÜV Rheinland

Efficient

De installatie van een Krinner-schroeffundering is een snel en eenvoudig proces waarvoor geen graaf- of andere grondverzetwerkzaamheden nodig zijn. Het kan zeer eenvoudig en snel geplaatst worden, waardoor het een goede optie is voor projecten die snel afgerond moeten worden. Bovendien zijn Krinner-schroefpalen direct na plaatsing belastbaar, zodat u niet hoeft te wachten tot het beton droog is. Hierdoor kunt u sneller weer verder met de afwerking van het project.

Veilig

Als het gaat om het kiezen van een fundering voor jou bouwproject, zijn schroeffunderingen een geweldige optie. Ze zijn veilig, efficiënt en kunnen veel gewicht dragen. Krinner is DIN EN 1090 gecertificeerd, dus u kunt erop vertrouwen dat onze schroeffunderingen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Wij bieden ook een snelle en eenvoudige installatie, zodat je jouw project sneller kunt afronden.

Alternatief Krinner schroeffundament

Als je op zoek bent naar een stabiele en robuuste fundering voor uw volgende bouwproject, dan zijn Krinner schroefpalen wellicht de perfecte oplossing voor jou. Krinner schroefpalen zijn toepasbaar op veel verschillende grondsoorten en projecten, waardoor ze een veelzijdige optie zijn voor verschillende toepassingen. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor de aan- of uitbouw van uw huis, het bouwen van een overkapping of veranda, het plaatsen van een vlaggenmast, het bouwen van een tuinhuis in uw tuin of bij het plaatsen van een tuinmuur of schutting. Schroeffundering Holland levert geen Krinner schroeffundamenten maar een vergelijkbaar alternatief, het SH schroeffundament. Deze fundering is net zo betrouwbaar en stevig als Krinner schroefpalen, waardoor het een uitstekende optie is voor uw volgende project.