Grondschroef online kopen?

Hoogwaardige grondschroeven voor een solide fundering Ben je op zoek naar een grondschroef, schroefpaal of schroefanker? Er zijn verschillende benamingen voor de schroeffundamenten van Schroeffundering Holland. We begrijpen als geen ander dat jouw project een solide fundament nodig heeft. De grondschroeven van Schroeffundering Holland werken dezelfde manier als een betonpaal, maar dan vele malen beter. Het voordeel van een grondschroef is dat u deze direct kunt belasten. 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Voordelen van een grondschroef

  • Zeer snel en simpel te monteren
  • Geen geluids- of trillingsoverlast
  • Geschikt voor elke bodemsoort
  • Elke diepte mogelijk
  • Na montage direct belastbaar
  • Geen graafwerkzaamheden of droogtijd van beton
  • Goedkoper dan traditionele fundering

De mogelijkheden van een grondschroeffundering

De funderingen die Schroeffundering Holland monteert zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of het nou gaat om een tuinhuis, tinyhouse of een schutting. Onze schroeffunderingen zijn toepasbaar op:

Wat kost een grondschroef?

De totale prijs van grondschroeven wordt bepaald door onder andere door de afmeting en het gewicht van het project en welk type schroeffundering hiervoor nodig is. Hierdoor zijn de prijzen erg verschillend. Bij Schroeffundering Holland kunt u gemakkelijk een maatwerk offerte aanvragen zodat u direct in kaart hebt wat de totaalprijs is van de benodigde schroeffundering. Daarnaast beschikken wij ook over een webshop waar u onder andere schroeffundering en bijbehorende producten kunt aanschaffen voor uw project!

 

Advies nodig voor een grondschroef?

Wanneer je overweegt om een grondschroef fundering te plaatsen, maar wil je graag meer informatie? Bel ons dan vrijblijvend voor advies. Wil je toch een offerte aanvragen? Dan ontvang je die altijd binnen een paar werkdagen. Wanneer je er al over uit bent om een grondschroef zelf te plaatsen als particulier bekijk dan onze acties in onze shop voor extra voordeel!

Grondschroef online kopen Vrijblijvend een offerte aanvragen
Hulp nodig?

Wil je geholpen worden? Of vrijblijvend advies over jou project?

Contact opnemen