• Montage door heel Nederland
  • Modern, circulair en duurzaam funderen
Fundering maken met een schroeffundering

Fundering maken met een schroeffundering

Het maken van een fundering was vroeger een uitdagende taak. Het was tijdrovend, vereiste precisie en leidde vaak tot kostbare fouten. Gelukkig is dit proces met de komst van schroeffunderingen een stuk eenvoudiger geworden. Schroeffunderingen kunnen snel en nauwkeurig worden geïnstalleerd en zijn veel betaalbaarder dan traditionele betonfunderingen. Dit maakt ze tot een ideale oplossing voor eigenlijk iedereen die een stabiele en duurzame fundering wil.

Wat zijn schroeffunderingen en hoe werken ze

Schroeffunderingen zijn een innovatieve funderingsmethode waarbij metalen schroeven in de grond worden geschroefd. Dit zorgt voor een stevige en draagkrachtige fundering waarop u meteen kunt gaan bouwen. Het grote voordeel van deze methode is dat er geen droogtijd is, zoals bij een betonnen fundering.

Voordelen van schroeffunderingen

Het gebruik van schroeffunderingen in plaats van betonnen funderingen heeft verschillende voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat u direct na het plaatsen van de schroeven kunt belasten. Dit is niet mogelijk bij een betonnen fundering, die eerst volledig moet drogen voordat deze belast kan worden. Bovendien zijn onze schroeffunderingen vele malen goedkoper dan betonfunderingen!

De voordelen van het gebruik van schroeffunderingen ten opzichte van andere soorten funderingen

De belangrijkste voordelen zijn dat ze onmiddellijk na de installatie kunnen worden belast, dat er geen droogtijd is en dat ze veel goedkoper zijn dan betonnen funderingen!

Hoe je een schroeffundering bestelt en wat je moet weten

Voor het bestellen van een schroeffundering kun je contact opnemen met Schroeffundering Holland of eenvoudig via onze webshop bestellen. We kunnen bij je langs komen om de mogelijkheden te bekijken, daarbij houden we ook rekening met de grondsoort en het gewenste draagvermogen. Daarna maken wij een vrijblijvende offerte op maat voor jou!

De voordelen op een rij

  • Zeer snel en simpel te monteren
  • Geen geluids- of trillingsoverlast
  • Geschikt voor elke bodemsoort
  • Elke diepte mogelijk
  • Na montage direct belastbaar
  • Geen graafwerkzaamheden of droogtijd van beton
  • Goedkoper dan traditionele fundering

De installatie van een schroeffundering

Het aanbrengen van een schroeffundering is eenvoudig en kan snel gebeuren. Eerst wordt de plaats van de schroeven bepaald en gemarkeerd. Vervolgens worden de schroeven met een speciale machine in de grond geschroefd. Tot slot wordt er een plaat op de schroeven geplaatst en kan het bouwen beginnen!

Tips voor een stevige fundering met een schroeffundering

Als u een fundering wilt maken met een schroeffundering, is het belangrijk rekening te houden met de grondsoort. De schroeven moeten in stevige grond worden geplaatst, zodat ze het gewicht kunnen dragen. Ook is het belangrijk om het juiste draagvermogen te hebben. Dit wordt door onze specialisten bepaald aan de hand van de grondsoort en de gewenste