• Montage door heel Nederland
  • Modern, circulair en duurzaam funderen
Een SH fundering voor elk budget

Een SH fundering voor elk budget

Schroeffunddering Holland is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, verkoop en installatie van schroeffunderingen. Schroeffundaties zijn voor veel projecten een goede optie omdat ze economisch en veelzijdig zijn. Schroeffunddering Holland heeft een eigen schroeffundering bedacht, de SH-fundering, die geschikt is voor elk budget. Hierdoor is het mogelijk om uw project tegen de meest voordelige prijs te voorzien van een schroeffundering.

Waarom een SH schroeffundering?

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige fundering voor het volgende project, dan zijn de schroeffunderingen van Schroeffundering Holland de perfecte optie. Onze funderingen zijn statisch berekend en al jaren beproefd, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze onder alle omstandigheden standhouden. Wij bieden een breed scala aan schroeffunderingen voor elk doel, van het bouwen van een uitbouw tot het plaatsen van een vlaggenmast.

Wat is een schroeffundering?

In principe is het een type fundering dat snel en eenvoudig wordt geïnstalleerd zonder geluids- of trillingsoverlast. Dat betekent dat je meteen aan de slag kunt met jouw project, zonder enige vertraging. En het is niet alleen de snelheid die schroeffunderingen zo geweldig maakt – ze kunnen in elke grondsoort worden gebruikt, zonder graafwerkzaamheden. Bovendien zijn ze direct na installatie belastbaar, zodat u ze meteen kunt gebruiken!

Maar wat maakt schroeffunderingen zo speciaal? Het is de manier waarop ze in de grond worden gemonteerd. De grond wordt rond de fundering verplaatst, waardoor compressie ontstaat en de fundering zeer stabiel is. Dat maakt schroeffunderingen perfect voor zware belastingen – ze zijn zelfs bestand tegen de grootste en meest uitdagende projecten!

Als je op zoek bent naar een geweldige fundering die zowel snel als duurzaam is, dan zijn de schroeven van Schroeffundering Holland zeker de juiste keuze.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de schroeffunderingen van ons? Of wil je direct je eigen fundering bestellen? Neem dan contact met ons op via onze onze contactpagina. Wij helpen je graag snel en eenvoudig op weg met uw project!