• Montage door heel Nederland
  • Modern, circulair en duurzaam funderen
Een schroeffundering voor elke bodemsoort

Een schroeffundering voor elke bodemsoort

Onze schroeffunderingen kunnen in bijna elke bodemsoort worden gemonteerd. De schroeffunderingen kunnen gemakkelijk gemonteerd worden in vaste grond, maar ook in veengrond of kleigrond. Het schroeffundament bestaat uit standaard vaste lengtes, maar zijn ook leverbaar in een verlengbaar systeem. Deze verlengbare systemen zijn ideaal voor funderingen in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Dit komt omdat de vaste laag in deze omgevingen vaak dieper is dan 3 meter. Door onze verlengbare schroeffundamenten is het toch mogelijk om in deze diepte te funderen.

De schroeffunderingen van Schroeffundering Holland

De schroeffunderingen van Schroeffundering Holland kunnen voor de meest uiteenlopende toepassingen worden gebruikt. Of je nu een schroeffundering nodig bent voor een schutting of een modulaire woning, onze funderingen zijn er perfect voor. En zelfs als de grond dicht of veenachtig is, kunnen onze schroeffunderingen met gemak worden geïnstalleerd.

Voor elke bodemsoort geschikt

Schroeffunderingen zijn een veelzijdige optie voor elke grondsoort. Ze kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd in vaste grond, maar ook in veen- of kleigrond. Schroeffunderingen zijn er in standaard vaste lengtes, maar ook in een uitschuifbaar systeem. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in gebieden als Utrecht, Amsterdam en Rotterdam, waar de vaste laag dieper is dan 3 meter. Met het uitschuifbare systeem is het nog steeds mogelijk om op deze diepte te funderen.

De voordelen op een rij

  • Volledig trillingsvrije montage
  • Geen storting van beton
  • Kleine, moderne montage machines
  • Snelle en gemakkelijke montage binnen 2 weken
  • Recyclebare schroeven
  • Direct belastbaar fundament na montage

Een schroeffundering voor elke bodemsoort voor elk project.

Dankzij onze jarenlange ervaring en onze samenwerking met onder andere SH Fundering kunnen wij altijd de perfecte oplossing voor je vinden. Onze schroeffunderingen zijn snel en eenvoudig te installeren en wij garanderen dat je zeer tevreden zult zijn met het eindresultaat. Aarzel dus niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie of advies. Wij helpen je graag!