Een schroeffundering voor elke bodemsoort

Onze schroeffunderingen kunnen in bijna elke bodemsoort worden gemonteerd. De schroeffunderingen kunnen gemakkelijk gemonteerd worden in vaste grond, maar ook in veengrond of kleigrond. Het schroeffundament bestaat uit standaard vaste lengtes, maar zijn ook leverbaar in een verlengbaar systeem. Deze verlengbare systemen zijn ideaal voor funderingen in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Dit komt omdat de vaste laag in deze omgevingen vaak dieper is dan 3 meter. Door onze verlengbare schroeffundamenten is het toch mogelijk om in deze diepte te funderen.

De schroeffunderingen van Schroeffundering Holland

De schroeffunderingen die Schroeffundering Holland monteerd zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of het nou gaat om een schroeffundering voor een schutting of een modulaire woning. Onze schroeffunderingen zijn toepasbaar op:

Ontdek de voordelen van onze funderingen:

Schroeffundering Holland is gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en montage van moderne schroeffundamenten door heel Nederland en daarbuiten. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van funderingen, waardoor wij u kunnen begeleiden bij uw project. Bovendien garandeert Schroeffundering Holland:

  • Volledig trillingsvrije montage
  • Geen storting van beton
  • Kleine, moderne montage machines
  • Snelle en gemakkelijke montage binnen 2 weken
  • Recyclebare schroeven
  • Direct belastbaar fundament na montage

Altijd een geschikte oplossing voor jou project

Dankzij onze samenwerkingsverbanden met onder andere SH Fundering bundelen we onze krachten samen om tot de beste oplossing te komen. Bij ons bent u gegarandeerd van zeer open en korte lijnen en verloopt de communicatie altijd via uw aanspreekpartner. Wij streven er altijd naar om onze schroeffundering binnen twee weken te leveren en te monteren. Wilt u meer weten over onze schroeffunderingen of wilt u advies als het gaat om uw fundering? Wij staan u graag te woord, ook zijn wij bereid om op uw locatie te komen voor een nog beter advies. Wij adviseren u graag als het gaat om schroeffunderingen!

Contact opnemen
Hulp nodig?

Wil je geholpen worden? Of vrijblijvend advies over jou project?

Contact opnemen