• Montage door heel Nederland
  • Modern, circulair en duurzaam funderen
Doe-het-zelf schroeffundering

Doe-het-zelf schroeffundering

Wilt je zelf een lichte toepassing funderen, zoals een speeltoestel, tuinhuisje of vlonder? Gebruik dan onze Doe-het-zelf schroeffundering. Met deze fundering en onze handige montagesleutel plaatst je eenvoudig een schroeffundering. Door ons modulaire systeem is de schroeffundering uit te breiden tot het gewenste draagvermogen. De schroeffundering is perfect voor iedereen die zijn eigen licht toepasbare fundering wil maken. Hij is eenvoudig te monteren en door het modulaire systeem kun je hem uitbreiden naar uw specifieke wensen. De schroeffundering is ook ongelooflijk sterk, waardoor hij perfect is voor diverse toepassingen.

Voordelen van een doe-het-zelf schroeffundering

Schroeffunderingen bieden een gemakkelijke, doe-het-zelf manier om een stevige fundering voor uw bouwwerk te installeren. Ze kunnen snel en gemakkelijk met handkracht worden geplaatst, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor de handige particulier. Met een schroeffundering kunt u er zeker van zijn dat uw constructie stabiel en veilig zal zijn.

De voordelen voor een doe het zelf fundering op een rij

  • Zeer snel en simpel te monteren
  • Na montage direct belastbaar Elke diepte mogelijk
  • Geen geluids- of trillingsoverlast
  • Geschikt voor elke bodemsoort

Schroeffundering zelf plaatsen of toch laten plaatsen?

De handige doe-het-zelver kan prima zelf een schroeffundering plaatsen met onze SH Fundering met montagesleutel. Is dit altijd de beste keuze voor een project? Nee, dit is afhankelijk van het type project waarvoor je een schroeffundering wilt plaatsen. Wij adviseren je graag wanneer het beter is om een schroeffundering door ons te plaatsen of wanneer je het zelf gemakkelijk kunt.